Ligde son oynadığı Beypazarı Şekerspor maçını 2-1 kazanarak moral bulan Ünyespor, Denizli Belediyespor’a bileniyor. Geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışı nedeniyle şehir stadında çalışamayan ve Şekerspor maçına halı sahada yaptığı antrenmanlarla hazırlanan yeşil beyazlılar, bir günlük izinin ardından dün ilk antrenmanını yaptı. Çalışmalarını sürdüren ve Perşembe günü şehir stadında çift kale maç yaparak Denizli Belediyespor maçının provasını yapacak olan Ünyespor, Cuma günü çalışmalarını tamamladıktan sonra Cumartesi günü maçın oynanacağı Denizli’ye gidecek.
Teknik Direktör Namık Altusoy nezaretinde çalışmalarını sürdüren Ünyespor’da sarı kart cezalısı Aytaç, Denizli Belediyespor maçında forma giyemeyecek. Denizli Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlanıp müsabakadan da puan veya puanlarla dönmek istediklerini belirten Teknik Direktör Namık Altunsoy, “Sıralamada arzu etmediğimiz bir yerdeyiz. Geçen hafta Şekerspor maçında aldığımız üç puanla moral bulduk ve bu moralle çalışmalarımıza başladık. Galibiyeti seriye dönüştürerek üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Kabuk değiştiren bir takımız. Belirlediğimiz hedeflere ulaşacağımıza olan inancımızı kaybetmiş değiliz. Biraz sabırlı ve de çok çalışmalıyız” dedi.
Şekerspor kulübü başkanının müsabaka sonrasında hakemlerin düdüklerini silah olarak kullandığı yönündeki açıklamalarına da katılmadıklarını belirten Teknik Direktör Altunsoy, “hakem kararları tartışmaya açık ama kesindir. Hakemlerin düdüklerini silah gibi kullandıkları yönündeki eleştirilere katılmıyorum. 1461 Trabzon ve Fethiye maçlarında aleyhimize verilen penaltılarda bize göre penaltı değildi. Ancak biz bunların ardına sığınarak kimseyi zan altında bırakmadık” dedi.