Ünye’ye Minibüs Garajında iki kişi henüz belirlenemeyen sebeple kavga etti. Kavgada başından yaralanan bir kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgilere göre olay, Saat:13.30 sularında Ünye Minibüs garajında bulunan bir lokantada yaşandı. Lokantada yakınları ile birlikte yemek yiyen Mustafa T. yanına gelen Yüksel E. İle bir süre tartıştı. İkili daha sonra lokantadan çıkarak dışarıda tartışmayı sürdürdü. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Yüksel E. Çay ocağına ait ahşap tabureyi alarak Mustafa T.’nin kafasına vurdu. Kafasına aldığı şiddetli darbe ile olduğu yere yığılan Mustafa T. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ambülansı ile Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayın ardından yaya olarak kaçan Yüksel E. İse bir süre sonra Ünye Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Emniyet’te ki sorgusu devam eden Yüksel E.’nin bir süre önce eşinden boşandığı ve boşanma ile ilgili Mustafa T.’yi sorumlu tuttuğu ve kavganın da bu nedenle çıktığı iddia edildi.
Hastanede tedavi altına alınan Mustafa T.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Polis, kavgayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.