son haberler

6 Aylık İş İçin Kura Çektiler

Yayınlanma Tarihi: 11 Aralık 2018 okunma

6 Aylık İş İçin Kura Çektiler
Ekonomi
0

Ünye Belediyesi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla TYP) kapsamında işe alınacak 50 kişiyi seçebilmek için mülakatlara başladı. Ünye Belediyesi Meclis Salonunda yapılan Noter huzurunda kura çekimine 207 başvuru sahibi katıldı.

2 Ocak 2019’da İşbaşı

Kuralar Ünye 1. Noterliği tarafından çekildi. Personellerin Belgeleri tamamlanmasının ardından başvurusu uygun görülen vatandaşların 2 Ocak 2019’da iş başı yapacağı bildirildi.

Başkan Sezgül; “Ünye’de İş İmkânları Oluşturmaya Çalışıyoruz”

Ünye’de işsizlik sorununa çözüm bulmak için her daim gayret gösterdiklerini belirten Ünye Belediye Başkanı Mehmet Yaşar SEZGÜL; “Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Ünye Belediye Başkanlığı işbirliğinde TYÇP (Toplum Yararına Program) kapsamında Belediyemize 6 ay süreli 50 geçici personel alımı için Noter huzurunda kura çekimini yaptık. Kura sonucu istihdam edilecek personeller, Belediyemizin çevre temizliği alanlarında çalışmalarını sürdürecekler.

Her Fırsatı Vatandaşlarımız İçin Değerlendiriyoruz

Bizler, Ünye Belediyesi olarak ilçemizde istihdamı arttırmak için çalışıyoruz diyen Başkan Sezgül; Önümüze gelen her fırsatı da vatandaşlarımız için değerlendiriyoruz. İşe alınacak olan vatandaşlarıma şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim. TYP projesi kapsamında geçen yıl 120 vatandaşımızı istihdam etmiştik. Son alım yapacağımız 30 vatandaşımız ile birlikte bu sayı toplam 150 oldu. Bu işçilerimizin maaş ve sigorta primlerinin tamamı İŞKUR tarafından karşılanmakta” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.