son haberler

Başkan Akar; İşletmelerimiz Düzenleme Bekliyor

Yayınlanma Tarihi: 17 Mart 2020 okunma

Başkan Akar; İşletmelerimiz Düzenleme Bekliyor
Ekonomi
0

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, ülkemizi de etkisi altına alan coronavirüs salgını ile ilgili alınan önlemlere işletmecilerin olası mağduriyetlerinin de eklenmesini istedi.

“SGK Primi Gibi Ödemelerde Yeni Düzenlemeler Getirilmeli”

Başkan Akar yaptığı açıklamada, “ Koronavirüs salgınından tüm sektörler bir şekilde etkilenmişlerdir. Üyelerimizin ayakta kalabilmeleri ve bu süreci atlatabilmeleri için hükümetimiz geç kalmadan her türlü tedbiri almalıdır. Koronavirüs sürecini halkın sağlığı açısından bugüne kadar olabildiğince başarılı bir şekilde yöneten hükümetimiz; işletmelerimizin de bu süreçte ayakta kalabilmeleri ve ticari faaliyetlerine devam edebilmeleri açısından vergi, SGK primi gibi ödemelerde yeni düzenlemeler getirerek gerekli tedbirleri almalıdır.

“Hükümetimizi Tedbirler Almaya Davet Ediyoruz”

Çeşitli sektörlerden üyelerimizle yaptığımız istişarelerde, tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs vakasının hükümetimizce alınan erken tedbirlerle en az hasarla atlatılacağına inançlarının tam olduğu, ancak bu konunun ekonomi üzerindeki etkilerinin de en aza indirilmesi yönünde bir takım tedbirlerin de alınması yönünde beklentilerinin olduğunu tespit ettik. Bu nedenle hükümetimizi ekonomik anlamda etkilenen işletmelere destek olmak amacı ile bir takım tedbirler almaya davet ediyoruz.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.