son haberler

Bölgede Bir İlk ATAPARA!

Yayınlanma Tarihi: 4 Ekim 2019 okunma

Bölgede Bir İlk ATAPARA!
Ekonomi
0

Atakale Cafe Restaurant, bir ay önce başlattığı ATAPARA kart uygulamasıyla müşterilerine kazandırıyor.

Yapılan harcamanın yüzde 5’inin bonus olarak müşterinin kullandığı ATAPARA Kart’a yüklenirken, müşteriler sonraki hesap ödemelerinde kartta biriken bonusları kullanma imkanı buluyor.

Atakale Cafe Restaurant  & Düğün Salonu Müdürü Cengiz Kuru, müşteri memnuniyeti için birçok yeniliği hayata geçiren Ünye’nin seyir terası konumundaki Atakale’nin uygulamaya soktuğu bu sistemle bölgede ilk olduğunu söyledi.

Müşteri memnuniyeti için birçok yeniliği hayata geçiren Ünye’nin seyir terası konumundaki Atakale, şimdi de indirim amaçlı ATAPARA Kart uygulamasını başlattı.

Atakale Cafe Restaurant  & Düğün Salonu Müdürü Cengiz Kuru, ‘Harcadıkça kazan, kazandıkça da harca’ sloganıyla başlayan Atapara Kart uygulamasına ilişkin basın açıklaması yaparak bilgilendirme yaptı.

Yaklaşık bir ay önce başlayan uygulamada, yapılan harcamanın yüzde 5’inin bonus olarak müşterinin kullandığı ATAPARA Kart’a yüklendiğini belirten Kuru, “Müşterimizin yaptığı harcamanın yüzde 5’lik miktarı anında para olarak kartta birikip, biriken bonus ile  sonraki dönemlerde müşteriye hesap ödeme imkanı sağlanıyor.”dedi

Cengiz Kuru, böyle bir uygulamanın Ünye’de, hatta bölgede de uygulanmadığını, bu anlamda ilki yaptıklarını belirterek, “Bu uygulamada her şekilde kazanan misafirlerimiz oluyor. Çünkü kazandıkça harcıyorlar, harcadıkça da kazanıyorlar. Atakale’nin yerel müşterilere endeksli olarak sunduğu  bu hizmet sayesinde, kısa süre olmasına rağmen 1000’e yakın üyemiz oldu ve aktif olarak müşteriler ATAPARA KART’larını ve içinde biriken bonus paraları  kullanıyor.”diye konuştu.

Atakale Restaurant Müdürü Cengiz Kuru, ad soyad ve telefon numarası kaydettirrek kartın Atakale Restaurant’tan ücretsiz temin edebildiğini, bilgi almak isteyenlerin 0452 333 0 999 ile irtibata geçebileceğini sözlerine ekledi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.