son haberler

Genç Girişimciler Yerelde Güçlerini Birleştirdi

Yayınlanma Tarihi: 8 Temmuz 2020 okunma

Genç Girişimciler Yerelde Güçlerini Birleştirdi
Ekonomi
0

İşletmeciliğini Abdullah Bulat ile Eyüp Akyürek’in yaptığı Saray Süper Market açıldı.

Liseler Mahallesi Köprübaşı Mevkii’nde hizmet verecek olan süper marketin açılışına ÜTSO Başkanı İrfan Akar, Ak Parti Ünye İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Muharrem Üstün, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Murat Ülgen, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri ve Başkan Adayı Metin Kır, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Adayı Zafer Öztürk, Ünye Özel Yurtlar Müdürü Ömer Ilık ile çok sayıda kişi katıldı.

Açılış öncesi Kuranı Kerim Tilaveti okunurken dualar edildi. Hayırlı olsun dilekleriyle kesilen açılış kurdalesinin ardından katılanlar market işletmecilerini tebrik etti.

Açılışa özel indirimlerin de uygulandığı Saray Süper Market’te vatandaşlar alış veriş yaptı.

“Yerelde Daha Büyük Adım Atmak İstedik”

Uzun yıllar sektörde yer aldıklarını ifade eden İşletmeci Abdullah Bulat, “1999 yılından bu yana bu sektördeyiz. Yerel market olarak daha büyük adım atmak istedik. Ünyelilere daha iyi hizmet vermek adına çıktığımız bu yolda İşadamı arkadaşım Eyüp Akyürek ile süper marketi açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İnşallah hayırlısı olur ve Ünye’ye güzel bir hizmet veririz. Ülke olarak pandemi döneminde zor bir süreçten geçmemize rağmen attığımız adımın hayırlı olacağını düşünüyorum. Tecrübemizi bu yönde kullanarak bu sıkıntılı süreçten el birliğiyle çıkacağımızı ifade etmek istiyorum. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.