son haberler

İçme Suyu Depoları Restore Edildi

Yayınlanma Tarihi: 26 Ekim 2015 okunma

İçme Suyu Depoları Restore Edildi
Ekonomi
0

OSKİ Genel Müdürlüğü, yatırım faaliyetlerinin yanı sıra mevcut yapıların da tadilat ve restore çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Depolar Daha Verimli Hale Getirildi

Ünye ilçe merkezini besleyen içme suyu depoları, OSKİ tarafından yapılan tadilat ve restorasyon çalışmalarıyla daha verimli hale getirildi. Manevra odası ve vanaların kullanım ömrünü yitirmesinden dolayı sağlıklı ve verimli içme suyu hizmeti veremeyen içme suyu depoları, OSKİ teknik ekipleri tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla yenilendi.

mansetDepoların iç ve dış cephelerinin boya ve bakımları yapılarak kış mevsimi öncesi yağışlara karşı daha verimli şekilde vatandaşlara hizmet vermesi sağlanırken, terfi merkezi de restore edilerek eskiyen ve kullanım ömrü biten teknik malzemeler yenileriyle değiştirildi.

İçme Suyu ve Alt Yapı Çalışmaları Devam Edecek

Ünye ilçesine OSKİ’nin 2014 ve 2015 yılları içerisinde çok ciddi yatırımlar kazandırdığını belirten OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük; “Yapılan program ve projeler çerçevesinde hem mevcut yapıların tadilatı hem de içme suyunda ve alt yapıda aksayan ve yetersiz kalan yerlerde sıfırdan başlanılan yatırımlarımız Ünye ilçesinde sürecektir” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.