son haberler

Onlar Sosyal Medyanın İyilik Elçileri!

Yayınlanma Tarihi: 24 Aralık 2020 okunma

Onlar Sosyal Medyanın İyilik Elçileri!
Ekonomi
0

Ünye’de sosyal medya üzerinden buluşan bir grup muhtaç ailelere gıda başta olmak üzere çeşitli yardımlar yapıyor. Hayırseverlerin desteğiyle sürdürdükleri yardımlarda özellikle gıda yardımı yapan grup sosyal medya aracılığıyla da birçok kişiye ulaşıyor.

Aşk-ı Ünye İyilik Elçileri

Aşkı Ünye adıyla açtıkları hesapla hayırseverler ile muhtaç aileleri buluşturan grup yeni kurulmasına rağmen bu zamana kadar birçok aileye yardımda bulundu. Grup yönetimi yaptığı açıklamada, “Biz pandemi döneminde evine ekmek götürmekte bile zorluk yaşayanları görünce grup oluşturmaya karar verdik. Öncelikle çevremizden destek geldi. Aşkı Ünye sayfasını kurduk ve hayırseverlerin desteğiyle muhtaç ailelerin sofralarına katkıda bulunmaya başladık. Daha önce Ünye’nin tanıtımına yönelik şehrimizde ilgili fotoğrafların paylaşıldığı sayfamızı Pandemi döneminde yaşanan sıkıntıları görünce iyilik elçileri olarak değiştirdik. Aşk-ı Ünye İyilik Elçileri olarak, gerçek ihtiyaç sahiplerine elimizden geldiğince, yardımseverlerin desteğiyle katkıda bulunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

“İnsanlara da Hayvanlara da Yardımda Bulunuyoruz”

Yapılan yardımları muhtaç aileleri rencide etmeden gerçekleştirdiklerini ifade eden Grup yönetimi, “Çalışmalarımız kapsamında ilk olarak soba ihtiyacı olan bir ablamızla başladık. Dertlerini dinleyip elimizden geldiğince destek olup, iş imkanı sağlamış olduk. Diğer yardımımız 2 evladıyla yaşayan teyzemiz oldu. Onun ihtiyaçlarını hayırsever bir kardeşimiz karşılamış olup, bizde gerekli yerlere başvurarak yardım talebinde bulunduk. Bunlardan sonraki yardımlarımız ailelerimizin ihtiyaçlarına göre maddi ve manevi olarak devam etmiştir. Sayfamız da sadece insanlarımıza destek vermemekdedir. Sokak hayvanlarımız içinde gerekli yerlere mama yardımında bulunarak onlarında yanlarında olduğumuzu göstermiş olduk. Sayfamızda oluşturduğumuz kitap kampanyamızla evde duran hazırlık kitaplarını ihtiyacı olan kardeşlerimizle paylaştırmış olduk. Ve bunlar gibi bir 1 ay içinde 10 ailemize hayırsever kardeşlerimizin ve unye..itiraf sayfamızın paylaşım destekleriyle Sessizlerin sesi olmaya devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.