son haberler

Sağlıkçılara Halı Yıkamada %10 İndirim!

Yayınlanma Tarihi: 30 Nisan 2019 okunma

Sağlıkçılara Halı Yıkamada %10 İndirim!
Ekonomi
0

Türk Sağlık-Sen, üyeleri için Gözde Halı Yıkama ile %10’luk İndirim sözleşmesi imzaladı.

Ünye, Fatsa, İkizce, Çaybaşı ve Akkuş ilçelerini kapsayan sözleşme kapsamında Ünye’de hizmet veren Gözde Halı Yıkama sağlık çalışanlarına %10 indirim sağlayacak. Her iki taraf bir araya gelerek sözleşmeyi imzalarken bu indirimin sağlık çalışanlarına ciddi ekonomik katkısı olacağı ifade edildi.

“Sağlık Çalışanlarımıza Ekonomik Katkı Sağlayacak”
Türk Sağlık- Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, “üyelerimize ekonomik katkı sağlayacak olan bu sözleşmenin tarafı olmaktan mutluyuz. Gözde Halı Yıkama e-halı firmasıyla birlikte çalışıyor ve online olarak sipariş alıyor. Biz de Türkiye’nin 81 ilinde şubesi bulunan bir teşkilatız. Bu nedenle bu protokolün üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Dünya’da Bir İlki Yaptık: E-Halı İle Sipariş Alıyoruz”
Gözde Halı Yıkama Sahibi İsa Kaymak ise “Yaklaşık 10 yıldır hizmet veren iş yerimizde üretici ve satıcı firmalarla çalışıyoruz. Dünya’da bir ilk olan E-halı servisini de bünyemize katarak bölgemizde halı yıkama ve temizlik sektöründe önde gelen bir kuruluş olma özelliğini göstermekteyiz. Gözde Halı Yıkama Fabrikası halı yıkamada Ünye’de Ordu’da yetkili bayisiyiz. E-Halı sistemi ile çalışıyoruz. Türkiye’nin 81 ilinde bayiliklerimiz var. Ünye ve Fatsa ile Gözde Halı Yıkama ailesi olarak e-Halı adı altında vize almış bulunmaktayız. Buraya da gelerek Türk Sağlık-Sen’le %10’luk indirim protokolü imzaladık. Ben bu protokolün Ünye ve Fatsa başta olmak üzere tüm kapsam içinde olan ilçelerimizde görev yapan sağlık çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.