son haberler

Sarah Moda Evi Yeni Yerinde Açıldı!

Yayınlanma Tarihi: 1 Temmuz 2020 okunma

Sarah Moda Evi Yeni Yerinde Açıldı!
Ekonomi
0

Uzun yıllar Ünye’de tesettür giyim üzerine faaliyet yürüten Sarah Moda Evi yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

İşletmeciliğini İsmail Öztürk’ün yaptığı Sarah Moda Evi Uniport AVM karşısı PTT yanında müşterilerine hizmet vermeye başlarken mağazanın açılışını Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik yaptı. “Hayırlı olsun” dilekleriyle açılış kurdalesi kesilirken daha sonra mağaza hakkında bilgi verildi.

“1987’den Bu Yana Sürekli Kendimizi Yeniliyoruz”

Mağaza hakkında bilgi veren İşletmeci İsmail Öztürk, “bu bir babadan oğula mirastır. Uzun yıllar Ünye’de hizmet veriyoruz. 1987’den bu yana her geçen yıl yaptığımız yeniliklerle güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Ünye’de böyle bir ihtiyaç vardı ve biz de tescilli markalarla bu ihtiyacı karşılayacağımızı düşünüyoruz. Bundan sonrası için de tüm esnaf arkadaşlarımıza bereketli kazanç diliyorum. Bayanlara yönelik faaliyet gösteren mağazamızda A’dan Z’ye tüm ürünler bulunmaktadır. Abiye, gelin ve nişan elbiseleri başta olmak üzere zengin çeşitlerimiz mevcuttur. Tüm markaların birleştiği ender mağazalardan biriyiz” dedi.

“Pandemi Döneminde Mağaza Açmak Risk”

Pandemi döneminde işyeri açmanın riskli olduğunu bildiklerini ifade eden Öztürk, “bu riski göze alarak mağazamızı açtık. Bazen krizler fırsatlar doğurur. Biz bu fırsatı değerlendirdiğimiz düşünüyoruz. Pandemi sürecinin de sona ermesini diliyoruz. Türkiye bu süreci çok iyi yönetti ve değerlendirdi. Ekonomik kriz var ama bu krizden de başarı ile çıkacağımızı düşünüyorum. Ülkemizin krizlerle dolu geçmişi var. Bu nedenle bu krizden de güçlü çıkacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

UNIPORT AVM Sıkıntılı Süreç Geçiriyor

UNIPORT AVM’de ki mağazalarını yeni yere taşıma sebeplerine de değinen İşletmeci Öztürk, “kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış. Orada çok güzel yatırım yapmamıza rağmen Ünyeli esnaflara, Ünye’de ticaret yapan arkadaşlarımıza UNIPORT AVM’de sahip çıkılmadı. Köstek de olundu. Şuanda orada çok büyük bir kriz var. Mağazalar boş, büyük bir yatırım. Bölgedeki AVM’lerden bir tanesi olmasına rağmen sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Burasının bir an önce krizden kurtulması gerekiyor” dedi.

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.