son haberler

Taşlı Giyim Uniport’ta Açıldı

Yayınlanma Tarihi: 20 Ekim 2018 okunma

Taşlı Giyim Uniport’ta Açıldı
Ekonomi
0

Ünye UNIPORT Alışveriş Merkezi 1. katında bulunan 220m2 ile Taşlı Giyim mağazası 5 personel, 6 farkı marka ile bay bayan kıyafetleri ile vatandaşın hizmetine açıldı.
Açılışta konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “ Türkiye küresel güçlerin ekonomik saldırısı altındayken ve birçok noktayla alakalı firmalarımızın kafasında “acaba” ile alakalı bir soru işareti varken, bu dönemde adeta meydan okurcasına yeni bir iş yeri açılmasından dolayı son derece mutluyuz. Bu kat gençlerin istediği ve arzu ettiği bir kata dönüşmüş durumdadır. Ünye’de birçok noktayla alakalı yaptığımız çalışmaları, aslında buranın değişim ve dönüşümü, sosyal bir mekân ile taçlandırılmasında ciddi çalışmalar yürüten bir belediyeyiz. Buranın içerisinin de yaşıyor olmasından dolayı son derece mutluyuz” dedi.

350 Kişi Buradan Ekmeğini Çıkarıyor

UNIPORT Alışveriş Merkezinde istihdam anlamında ilçeye katkı sağladığını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “UNIPORT’da toplamda 350 kişilik bir istihdam var. Başta ÜTSO Başkanımız olmak üzere bir çok ekip süreçle alakalı emin adımlar atıyorlar. Bu zaman dilimi içerisinde böyle bir yerin açılıyor olmasından dolayı da ben iş yeri sahibimizi kutluyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Diye konuştu.
Açılışa ayrıca, Ünye Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Eren ile Emrah Yılmaz, ÜTSO Başkanı İrfan Akar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.