son haberler

Ünye Heyetinden OSB Ziyaretleri!

Yayınlanma Tarihi: 16 Mayıs 2019 okunma

Ünye Heyetinden OSB Ziyaretleri!
Ekonomi
0

Ünye Protokolü, Organize Sanayi Bölgesi hakkında istişare yapmak için Ordu Valisi Seddar Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret etti.

Hayata geçmesi için büyük yol kat edilen Ünye Organize Sanayi Bölgesi, Ordu Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi’nde masaya yatırıldı.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’dan oluşan heyet, Ordu Valisi Seddar Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret ederek, Organize Sanayi Bölgesi’nin son durumu hakkında istişarede bulundular.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Vali Seddar Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in OSB’yiyakından takip ettiklerini söyledi.

-“Hayata geçmemesi için hiçbir sebep yok”-

OSB’de büyük yol kat edildiğini ifade eden Başkan Tavlı, “Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nin hayata geçmemesi içim hiçbir sebep yok. Devam eden çalışmaları daha da hızlandırmak için çaba göstermekteyiz. Bu kapsamda Ünye heyeti olarak Valimiz Sayın Seddar Yavuz’u ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Kendileri Ünye OSB’yi yakından takip etmekteler ve hayata geçmesi için destek vermekteler. Büyüklerimizin desteğiyle büyük yol kat ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.