son haberler

Ünye Maden İşçilerinden Teşekkür

Yayınlanma Tarihi: 27 Aralık 2019 okunma

Ünye Maden İşçilerinden Teşekkür
Ekonomi
0

Ünye Madencilikte yaşanan ve yasal olmayan iş bırakma eyleminin ardından yeniden işbaşı yapan işçiler şirket yönetimine teşekkür etti.

Yaşanan olayda izinsiz eylem yaptıkları için işten çıkarılan ancak şirket yönetimi tarafından yeniden işe alınarak mesaiye başlayan işçiler, şirket yöneticileri Hamit Tecer ve Serdar Kocaoğlu’na teşekkür etti.

İşçiler adına konuşan Hasan Yeğin, “fabrikamızda üzücü bir olay yaşandı. Bunun ardından bazı arkadaşlarımız işten ayrıldı ancak şirket yöneticilerimiz bu arkadaşlarımızla yeniden görüşerek işlerine dönmelerini sağladı. Yeniden çalışmaya başlayan arkadaşlarımızla teşekkür ziyaretinde bulunduk. Patronlarımızdan randevu talep ettik ve görüştük. Patronlarımız sağolsunlar her zaman bizim yanımızda durdu. Burada bir girişim oldu ancak ne kadar yanlış bir girişim olduğunu herkes gördük. Bu nedenle Serdar beye ve Hamit beye teşekkür ediyoruz” dedi.

Şirket Yöneticisi Hamit Tecer ise “insanlar bazen birilerin vaatlerine kanabiliyor. Bunlar her zaman her yerde oluyor. Ama biz zerre kadar ard niyet düşünmedik. 12 kişi basın toplantısı düzenlediler ya onlarda 5 kişi daha işine geri döndü. Dönmeyenler kendileri bilir. Biz işçilerimizin haklarını korumak adına elimizden geleni yapıyoruz. Biz yurt dışına açılan bir fabrikayız ve tüm yasal çerçevelerle işlerimizi yürütüyoruz. Siz de işlerinizi düzgün yaptığınız için sizin başınızda dahi durmuyoruz. Ama fabrikada bir problem olsa başınızda olurduk. Karşılıklı iyi niyetle ekmeğimizin peşinde koşturmaya devam edeceğiz. İşçilerimizin her türlü sorununun kapımız sonuna kadar açık” diye konuştu.

İşçiler ziyarette ayrıca patronlarına ev yapımı lokum hediye etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.