son haberler

Ünye “Vizyon”la Buluşuyor!

Yayınlanma Tarihi: 23 Eylül 2019 okunma

Ünye “Vizyon”la Buluşuyor!
Ekonomi
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Emlak sektöründe Ünye’nin lokomotifi ve iddialı ismi Gürsoylu Grup’tan dev bir proje daha geliyor…

Ünye’de inşaat sektörüne farklı bir anlayış kazandıran ve sektöre bakışta farklılık yaratan Gürsoylu Grup Ali Gürsoylu&Uğur Odabaşı bu alanda Ünye’yi İstanbul’la yarıştırıyor.

“Ünye’nin marka şehir olması inşaat sektörüyle mümkündür.” anlayışından hareket eden Gürsoylu Grup – Ali Gürsoylu&Uğur Odabaşı, dokundukları her noktada şehrimizin değerine değer katmaya devam ediyor.

Ünye’ye kazandırdıkları 6 projeye ilave yeni projeleri Vizyon Park’la dikkatleri bir kez daha üstüne çeken Gürsoylu Grup  Ali Gürsoylu&Uğur Odabaşı sektördeki öncülüğüne devam ediyor.

Ünye’ye kazandırdıkları Anatolia, Anatolia Park, Akile Hanım Konakları, Doğa Park Gölevi, Uzunkum Premium ve Çamlık Life ile İstanbula kazandırdıkları 5 Projeleri ile beğeni kazanan ve adlarından sıkça söz ettiren Gürsoylu Grup – Ali Gürsoylu&Uğur Odabaşı dokundukları her noktada şehrimizin güzelliğine güzellik, değerine değer katmaya devam ediyorlar.

Farklı sektörlerdeki 50 yıllık tecrübesini 14 yılında inşaat sektörüne taşıyan Gürsoylu Grup, kalite ve güvenden taviz vermeden yaşama değer katan birçok projeyi hayata geçirme hedefiyle çalışıyor. ‘Önce İnsan’ prensibiyle tüm iş süreçlerini yürütmenin ötesinde üstün hizmet anlayışını bilgi ve deneyimiyle birleştiren Gürsoylu Grup Ali Gürsoylu&Uğur, dün olduğu gibi bugün ve yarın da aynı tutkuyla insanların mutlu ve huzurlu yaşayacakları yaşam alanları geliştirmeye devam ediyor. Bu bakış açısını bugüne kadar 245 bin metrekare konut imalatına da taşıyan Gürsoylu Grup, sektördeki bilgi birikimini değişen beklentileri karşılama adına yeni projelerine de taşıyor.

Ünye’ye “Vizyon” Kazandırılıyor!

Gürsoylu Grup Ali Gürsoylu – Uğur Odabaşı başarılı projelerine Ünye’de bir yenisini daha ekliyor. Grünümüzde İnşaat sektörünün içinde bulunduğu darboğazı adeta es geçen Gürsoylu grup parasını bankada saklamak ve değerlendirmek yerine vatandaşın hayallerine kavuşacağı evleri planlayarak geçiriyor.  Anatolia, Anatoliapark, Akile Hanım Konakları, Doğapark Gölevi, Uzunkum Premium ve Çamlık Life Projeleri ile adların dan sıkça söz ettiren Gürsoylu Grup Ali Gürsoylu – Uğur Odabaşı Şimdide Vizyon Park adıyla yeni lüks konutları inşa ediyor.

Ünye’nin Atatürk Mahallesi Kalaycıoğlu sokakta 4,5 dönüm arazi üzerinde 64 daireli inşaat projesinin çalışmaları hızla devam ediyor. Vizyon Park konutları 2+1 – 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle karayoluna yakın mesafede ulaşım kolaylığı sağlarken denize yakınlığı ile de ilgi odağı olacaktır. Projede kapalı otopark, merkezi ısıtma, merkezi sıcak su, merkezi jenaratör ve buna ilaveten bir çok özellikleri de daire sahiplerine sunulacaktır.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.