son haberler

Ünye’de Bina ve Sitelere Profesyonel Yöneticilik Geliyor

Yayınlanma Tarihi: 16 Kasım 2019 okunma

Ünye’de Bina ve Sitelere Profesyonel Yöneticilik Geliyor
Ekonomi
0

Toplu yaşam alanlarının gün geçtikçe artması nedeniyle site ve binalardaki yöneticilikler de profesyonel döneme geçiyor.

Ünye’de bu yönde adım atan İMK Yönetim; site, bina ve apartmanlara profesyonel yöneticilik hizmeti vermeye başladı. Ünye’de hizmet sektöründe faaliyet gösteren İsa Kaymak İMK Yönetim firmasıyla da profesyonel site ve apartman yöneticiliği yapılacağını duyurdu.

“İşimize Güveniyoruz”

“İşimize Güveniyoruz” sloganı ile faaliyetlerine başlayan İMK Yönetim hakkında bilgi veren Firma Yöneticisi İsa Kaymak, “günümüzde toplu yaşam alanları hızla artmakta. Toplu konutlarda daire sayısı 8’in üstüne çıktığında yönetici ile yönetilmek zorunda. Daire sakinleri kendi aralarında bir yönetici belirleyerek aidat toplama, çevre düzenlemesi çalışmaları, ortak yaşam alanlarının bakımı vb. gibi iş ve işlemleri yapmakta. Ancak  zaman zaman yöneticilerimiz bu işlemleri yaparken aksaklıklar meydana geliyor. Biz de bu yönde ihtiyaç doğduğu için tüm alt yapılarımızı hazırlayarak şirketimizi kurduk. Şirketimiz Ünye genelinde sınırsız sayıda apartman ve siteye profesyonel anlamda hizmet verecek seviyede” dedi.

Profesyonel Yönetici Ne Yapacak?

Profesyonel apartman ve site yöneticisinin nasıl bir hizmet vereceğine ilişkin ise Kaymak, “iki ana hizmet kolumuz var. Bunlardan ilki Yönetim hizmeti; aidat/yakıt takibi, yasal takip, online takip, çevre düzenlemesi, bakım-onarım hizmet ve mobil kapıcı hizmeti olacak. Temizlik hizmetinde ise  yine bünyemizde bulunan bina temizliği, site ve işyeri temizliği, çevre temizliği, ev temizliği ve halı temizliği hizmetimiz olacak” diye konuştu.

Site ve Apartman Sakinlerine Nasıl Kolaylık Sağlayacak?

İMK Yönetim’in profesyonel yöneticilik hizmetinin ne gibi koyalıklar sağlayacağı sorusuna ise Firma Sahibi İsa Kaymak, “gecenin bir vaktinde bozulan su gideri arızası, patlayan boru, tamir gerektiren ev tesisatı gibi bir an önce halledilmesi gereken sorunları anında ustamızı göndererek çözüme kavuşturacağız. Öte yandan normal site yöneticilerinin mevcut işleri nedeniyle yapılması gerekenler gecikiyor ya da yapılamıyor. Bizim işimi bu olduğu için çalışmaların ve sorunların takipçisi oluyoruz” diyerek cevapladı.

Kaymak ayrıca Ünye’de birçok apartman ve sitenin profesyonel yöneticiliğe sıcak baktığını da söyledi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.