son haberler

Ünye’de Doğalgaz 18 Bin Aboneye Ulaştırıldı

Yayınlanma Tarihi: 4 Aralık 2020 okunma

Ünye’de Doğalgaz 18 Bin Aboneye Ulaştırıldı
Ekonomi
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Doğalgaz çalışmaları devam eden Ünye’de 18 bin aboneye doğalgaz ulaştırılırken 14 bin 500 abone gaz kullanmaya başladı.

Son yıllarda doğalgaz kullanımının arttığı Ünye’de alt yapının ardından abone sayılarında da artış görüldü. Doğalgaz alt yapısını sağlayan AKSA Ünye’de 2020 yatırım programını tamamladı. Ünye’de 2020 yılında alt yapısı tamamlanan abone sayısı 18 bine yükselirken doğalgaz kullanan abone sayısı ise 14 bin 500 oldu. Alt yapı çalışmalarının ardından bina içi hat döşeme işlemini yaptıran vatandaşlar kış mevsimini doğalgazla ısınarak geçiriyor.

2020 yılı yatırım programı kapsamında Çamurlu Mahallesi, Hamidiye Mahallesi’nin tamamı, Çınarlık ve Liseler Mahalleleri’nin bir kısmında daha doğalgaz alt yapısı gerçekleştirildi.

Ünye’nin %55’ine Ulaştı!

Yaz boyunca ve Pandemi sürecinde alt yapı çalışmaları devam ederken Ünye’nin %55’inin doğalgaza kavuştuğu öğrenildi. Alt yapı çalışmalarının 2014 yılında başladığı Ünye’de bu zamana kadar 160.000 metre yatırım yapıldı.

Bu zamana kadar doğalgaz ulaşan mahalleler ise Gölevi Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Burunucu Mahallesi, Ortayılmazlar Mahallesi, Çamurlu Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Kaledere Mahallesi, Liseler Mahallesi’nin tamamında, Çınarlık Mahallesi, Saraçlı Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesinin bir kısmında dağalgaz bulunuyor.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.