son haberler

Uslu, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülünü Ünye’ye Getirdi

Yayınlanma Tarihi: 11 Aralık 2019 okunma

Uslu, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülünü Ünye’ye Getirdi
Ekonomi
0

Türkiye Marka ve Kariyer Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

10 Aralık tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de iş, sanat ve cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı ödül töreninde Ünye’den Uslu Fındık ödül aldı.

Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nin kazananları, gelen başvuruların komite ve jüri tarafından değerlendirilmesinin ardından halk oylamasıyla belirlendi.

Türkiye İnovasyon ve Başarı ödülleri yeni ürün ve teknoloji geliştiren kurumların yanında, ayrıca üretim, satış,pazarlama,insan kaynakları yönetimi gibi iş süreçlerinde İnovasyon yaklaşımıyla hareket eden sektöründe başarılı kişi ve kurumlara verildi.

Uslu Fındık Başarılarına Yenisini Ekledi

Bilindiği gibi İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan ‘Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ arasında yer alan ve hızlı büyüyen firmalar arasına giren Uslu fındık,Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen gecede ödül alarak Ünye’yi gururlandırdı.

Yılın En Hızlı Büyüyen Fındık Markası Uslu Fındık

Türkiye’nin en iyilerine verilen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri töreninde , Yılın En Hızlı Büyüyen Fındık Markası seçilen Uslu Fındık adına ödülü Mustafa Uslu aldı. Mustafa Uslu ödül almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uslu, “seçkin insanların yer aldığı böyle bir organizasyonda ödül almak bizleri mutlu etti ve yapacağımız çalışmalar için şevklendirdi.Öncelikle komiteye ,juri üyelerine ve oylamaya katılan halkımıza bizi bu ödüle layık görüldükleri için şükranlarımı sunuyorum. Bu ödülü, başarı hikayemizde emeği gecen kişiler adına alıyorum ve herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
Ödül Töreni Göz Kamaştırdı

Strong Medya AŞ’nin organizatörlüğünde düzenleniyor.Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Törenini Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı sundu.

Gecede müzik listelerinde üst sıralara çıkan Derya Uluğ , Ayşe Hatun Önal ve ünlü keman virtüözü Canan Anderson katılımcılara muhteşem bir müzik ziyafeti verdi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.