son haberler

ÜTSO Üyelerine Şeker Gibi İmkânlar

Yayınlanma Tarihi: 30 Eylül 2015 okunma

ÜTSO Üyelerine Şeker Gibi İmkânlar
Ekonomi
0

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Şekerbank ile imzaladığı “Ticaret ve Sanayi Odaları” protokolü kapsamında, işletmelere 4 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli 60 aya varan vadelerle kredi seçeneği sunuyor.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Şekerbank’ın teklifi üzerine üyelerinin kredi, bankacılık hizmetleri ile ilgili daha avantajlı yaralanması için Şekerbank ile protokol imzaladı.

Şekerbank Ünye Şubesi ile Ünye Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Ticaret ve Sanayi Odaları” protokolü imzalandı. Protokole Şekerbank Ünye Şube Müdürü Vekili Ömer Ali Gençer ile Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Zor imza attı.

Protokol ile Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı olan işletmeler, aylık eşit taksit ödemeli 4 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli 60 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

4 Ay Ödemesiz Veya 3 Ayda Bir Taksit Ödemeli Kredi
Şekerbank Ünye Şube Müdürü Vekili Ömer Ali Gençer, “Ticaret ve Sanayi Odaları” protokolünün imza töreninde yaptığı konuşmada, 62 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki işletmelerin yanında olduklarını belirterek, “Türkiye’nin kalkınmasında büyük rol oynadığına inandığımız yerel işletmelerin, Şekerbank’ın desteği ile büyümesini ve onların bankası olmayı istiyoruz. Bu doğrultuda hazırladığımız Taksitli Ticari Kredi paketi ile işletmelere, aylık eşit taksit ödemeli 4 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli olarak 60 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyoruz” dedi.

Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Süleyman Kutlu ise şunları söyledi: “Şekerbank bu sektörde 62 yıldır çalışıyor ve Şekerbank kuruluşundan bu yana hem reel sektör, hem de tarım sektörünü destekleyen bir bankayız. Bilindiği üzere ülkemizdeki ekonomik şartlarda bir olumsuzluk görülüyor ve tabiri caizse insanlar şu anda gardını almış bekliyor. Bu anlamda dövizi olan dövizde, TL’si olan TL’de tutuyor, yatırım yapmak isteyenler ise şuanda beklemede. Ayrıca önümüzde 1 Kasım seçimleri var ve herkes seçimleri bekliyor. Bu bağlamda Amerika FED Bankası tarafından bir faiz beklentisi yönündeki hareketler devam ediyor. Bu anlamda da reel sektör ve bankacılık sektöründe belirsizlik devam ediyor. Özellikle bazı bankaların kredi kullandırmalardan imtina ettiği bir dönemde Şekerbank olarak, biz şerh kredi kullandırmaya devam ediyoruz. Bunun göstergesi de imzaladığımız bu protokoldür. Biz reel sektörde iyi zamanda da, kötü zamanda da işletmelerimizin yanında olmuşuzdur. Bunu 2001, 2004 ve 2008’deki ekonomik krizlerde Şekerbank uygulamaları ile kendini göstermiştir.”

“Protokolü Tüm Üyelerimizle Birlikte Destekliyoruz”
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Zor da Şekerbank’ın işletmeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu protokolü desteklediğini ifade etti.

Zor, “Üretene finansal destek sağladığı için Şekerbank’ı kutluyorum. Bu protokolün üyelerimiz adına hayırlı olmasını ümit ediyorum” dedi

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.