son haberler

“1 Mayıs Bayramı, Emeğe Gösterilen Saygının İfadesidir”

Yayınlanma Tarihi: 1 Mayıs 2015 okunma

“1 Mayıs Bayramı, Emeğe Gösterilen Saygının İfadesidir”
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı nedeni ile yayımladığı mesajında; “1 Mayıs Bayramı, emeğe gösterilen saygının ifadesidir” dedi.

Çamyar mesajında; “Tüm dünyada ve ülkemizde 1 Mayıs birlik, Beraberlik ve Dayanışma Günü olarak kutlanmaktadır. 1 Mayıs Bayramı, emeğe gösterilen saygının ifadesidir. Kardeşliğin, sosyal barışın ve emeğe saygının gelişmesine katkı sağlanması  için 2008 yılında TBMM kararıyla 1 Mayıs “Emek ve Dayanışma Bayramı” olarak kabul edilmiş,  2009 yılında da resmi tatil ilan edilerek tüm yurtta Emek ve Dayanışma Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Tüm Çalışanlarımızın Her Daim Yanında Olmaya Devam Edeceğiz
Bizler, emek ve alın terinin  kutsal sayıldığı  adaletin, paylaşmanın, dayanışma ve güç birliğinin esas alındığı kültür ve medeniyetin mensuplarıyız. Geleneğimiz, kültürümüz ve medeniyetimizden aldığımız ilhamla dün, bugün ve yarın emekçilerimizin ve tüm çalışanlarımızın her daim yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çünkü onların nasırlı elleri Allah’ın en çok sevdiği ellerdir. Bizler emekçilerimize bu olgu ve inançla bakmaktayız.

Coşkularını beraberce yaşayan, acılarını birlikte paylaşan, yaralarını birlikte saran bir milletin aşamayacağı engel, ulaşamayacağı  hedef yoktur. Bu bilinçle ülkemiz demokrasi, insan hakları, adalet, sağlık ve eğitim alanında atılan dev adımlarla çağdaş ve gelişmiş ülkeler seviyesine çıkma yolunda,  aydınlık bir geleceğe doğru hızla ilerlemektedir.

Ülkemiz ve Ünye’miz 2023 vizyonuna ve  müreffeh yarınlara doğru hızla ilerlerken, birlik beraberlik içerisinde vatandaşımız ve tüm emekçilerimizle   birlikte büyük bir dayanışma örneği göstererek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Tüm zorlukları aşmak,  daha güzel günlere ulaşmak için birlik  ve beraberlik içerisinde çalışan tüm emekçilerimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlar saygılar sunarım” ifadelerine yer verdi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.