son haberler

“30 Ağustos Zaferi, Hepimizin Gurur Kaynağıdır”

Yayınlanma Tarihi: 28 Ağustos 2015 okunma

“30 Ağustos Zaferi, Hepimizin Gurur Kaynağıdır”
Gündem
0

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, “Kahraman ordumuzun özverisi ve cesareti, vefakâr ve cefakâr milletimizin bayrak ve vatan sevgisi ile yazılan 30 Ağustos zaferi hepimizin gurur kaynağıdır” dedi.

Başkan Ergün açıklamasında; “26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan ve 30 Ağustos günü Gazi Mustafa Kemal’in başkomutanlığında Dumlupınar’da zaferle sonuçlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı heyecan ve coşku içerisinde kutlayacak olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Kahraman ordumuzun özverisi ve cesareti, vefakâr ve cefakâr milletimizin bayrak ve vatan sevgisi ile 30 Ağustos’ta bu millet büyük bir destan yazmıştır. 30 Ağustos Zaferi, bu milletin gurur kaynağıdır. 26 Ağustos’ta başlayan Büyük Taarruz’un ardından, 30 Ağustos’ta elde edilen başarı, istiklal mücadelemizi zaferle taçlandırmıştır” dedi.

Başkan Ergün mesajında şu ifadelere yer verdi; “Birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden 7’den 70’e her bir vatandaşımızın bayrak, vatan ve iman sevgisinden oluşan güç ve kuvvetle işgal altında bulunan cennet vatanımızın toprakları kurtarılmış ve ortak değerimiz olan Cumhuriyetimizin temelleri o gün atılmıştır. Aziz milletimiz, yokluklara, kıtlıklara, imkânsızlıklara rağmen milli ve manevi değerlerini ön plana çıkararak tüm gücünü ortaya koymuş ve bu anlı ve şanlı zaferi kazanıp bu millete hediye etmiştir. 30 Ağustos Zaferi nedeniyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.