son haberler

Akkuş Belediyesi Karla Mücadele İçin Tedbir Aldı

Yayınlanma Tarihi: 27 Aralık 2019 okunma

Akkuş Belediyesi Karla Mücadele İçin Tedbir Aldı
Gündem
0

 Akkuş Belediyesi ekipleri soğuk ve yağışlı havanın etkisiyle birlikte karla mücadele çalışmalarını başlattı.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, belediye araç parkını ziyaret ederek hazırlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ana arterler başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda çalışmalarını hızlandırdı.

Ordu Büyükşehir ve Akkuş Belediyesi ilçede karla mücadele çalışması kapsamında, hazır bulunan 22 İş makinesi ile 44 mahalleye anında müdahale etmek için oluşturdukları ekiplerle özellikle ana arterlerde etkili olan kara müdahale edecek.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci karla mücadele çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamasında: “İlçemiz genelinde dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı şu saatlerde yavaşladı. Bu yılda Akkuş Belediyesi ve Büyükşehir Belediyemiz olarak karla birlikte mücadele edeceğiz. Geçtiğimiz yıllarda karla mücadelede insanlarımızı mağdur etmedik, insanlarımıza sorun yaşatmadık, bizlerde sorun yaşamadık. Akkuşumuzda gerekli önlemleri alarak şuanda ekiplerimizle makine ve personel açısından tam anlamıyla arazide çalışıyoruz.

Akkuş Belediyesi olarak 22 makine ve personellerimiz ile karla mücadeleye hazırız. Takviye makine gerektiği taktirde piyasadan kiralayacağımız makineleri de insanlarımızın hizmetine sunacağız. Geniş bir coğrafyaya ve Ordumuzun en geniş yol ağına sahip olan bir ilçe olmanın zorluğunu insanlarımıza yansıtmadan, karla mücadelede vatandaşlarımızı mağdur etmeden inşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada karla mücadeleden yüzümüzün akıyla çıkacağız. Ben arazide çalışan ve çalışacak olan arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum, onlara teşekkür ediyorum. Gece, gündüz insanlarımızın hizmetindeler, hemşerilerimizi mağdur etmeme adına 24 saat görevlerinin başındalar, onlara birkez daha başarılar diliyorum.” dedi.

Vatandaşlar ise Akkuş Belediyesi Kertil Sosyal tesisleri başta olmak üzere ilçenin farklı noktalarında eşsiz doğanın ve kar yağışının tadını çıkartıyor.

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.