son haberler

Akkuş’ta Yol Seferberliği Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi: 29 Ekim 2020 okunma

Akkuş’ta Yol Seferberliği Devam Ediyor
Gündem
0

Akkuş’un uzun yıllardır yol hasreti çeken Haliluşağı ve Akpınar mahallelerinin 8 km’lik grup yolu Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalta kavuşturuluyor.

Akkuş’ta mahalle ve grup yollarında Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Akkuş Belediyesi tarafından başlatılan yol seferberliği devam ediyor. Standardı yüksek ve daha konforlu yollar için çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, zemin iyileştirme çalışmalarının bittiği Haliluşağı ve Akpınar mahallelerinin 8 km’lik grup yolunu ikinci kat emisyon asfalta buluşturuyor.

Asfalt çalışmalarının başladığı alanda Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Abdülkadir Hatipoğlu ile birlikte incelemelerde bulunan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci bölge için önem arz eden yolun asfaltla buluşmasından dolayı son derece mutlu olduklarını belirtti. Mevcut yolun bozuk olmasında dolayı vatandaşların önceden mağduriyet yaşadığını söyleyen Başkan Demirci, “ Haliluşağı ve Akpınar mahallelerimiz nüfus yoğunluğunun fazla olduğu mahallelerimiz. Hemşehrilerimizin 8 km’lik bu grup yolunun bir an önce yapılması için bizlerden çokça talepte bulundukları bir yoldu. Bugün bu önemli yolun asfaltla buluşmasından dolayı son derece mutluyuz. Haliluşağı ve Akpınar mahallelerimiz için tarihi bir gün diyebiliriz çünkü ilk defa asfalt yol çalışması gerçekleştiriliyor. Ben çalışmalarından dolayı ilçemiz adına başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, ekibine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinleri ise uzun zamandır bekledikleri yol çalışmasının yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’e, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’ye ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.