son haberler

Argan ve Ekibinden Tavlı’ya Covid-19 Teşekkürü!

Yayınlanma Tarihi: 5 Haziran 2020 okunma

Argan ve Ekibinden Tavlı’ya Covid-19 Teşekkürü!
Gündem
0

AK Parti Ünye ilçe Başkanı Kenan Selim Argan ve yönetim kurulu üyeleri, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

“Belediyemizin çok ciddi katkıları oldu”

Pandemi sürecinde Ünye Belediyesinin başarılı çalışmalar yürüttüğünü ve vatandaşlara sosyal ve ekonomik anlamda önemli destekler verdiğini ifade eden AK Parti Ünye ilçe Başkanı Argan, “Ünye’de pandemi sürecinin devlet millet iş birliği ile beraber götürmek maksadıyla çok başarılı çalışmalara şahit olduk. Bu şahit olduğumuz çalışmaların bir kısmı da Ünye Belediyemiz, Belediye Başkanımız ve Belediye çalışanlarımız, özellikle bu pandemi sürecinde şehrin en ücra köşelerine kadar dezenfekte edilmesi, Vefa Destek Guruplarına sağlanan yardımlar ve maske yardımları gibi sosyal yardımlara Belediyemizin çok ciddi katkı sağladığını gördük”dedi.

“Her zaman Belediye Başkanımızın yanındayız”

Argan konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “İlçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının her türlü karşılanmasında bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Ünye Belediyemizin aynı şekilde çalışmalarına devam edeceğine inancımız tamdır. Ünye Belediyemiz bir taraftan pandemisüreciyle uğraşırken bir taraftan da şehrimize çok güzel dokunuşlar yaptı. Özellikle Binicik Tesisleri, devamında Asarkaya’da bazı yolların yapılması ile ilgili Büyükşehir Belediyemizle beraber eş güdümlü olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu açıdan Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı beye teşekkür ediyorum. Biz AK Parti Ünye ilçe teşkilatı olarak her zaman Ünye Belediye Başkanımızın yanındayız.”

“Başarıyı dayanışma ile sağladık”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Dünyada pandemi süreci ile ilgili sınav veren ülkeler içinde gönül rahatlığı ile ilk 3 içindeyiz diyebiliriz. Bundan dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu süreçte Ünye’de yaptığımız hizmetlerde bizi yalnız bırakmayan ne zaman başımız sıkışsa yanımızda bulduğumuz teşkilat mensubu arkadaşlarımıza, üyelerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Ünye’de böyle bir süreci huzur içerisinde sıkıntısız bir şekilde geçirdiysek hepimizin bir birimizle dayanışması sayesinde olmuştur”dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.