son haberler

Avukat Büşra Çelik Hukuk Bürosu Açtı

Yayınlanma Tarihi: 19 Eylül 2018 okunma

Avukat Büşra Çelik Hukuk Bürosu Açtı
Gündem
0

2016 yılı Ankara Üniversitesi Mezunu olan Avukat Büşra Çelik Hukuk bürosu açtı. Niksar Caddesi sağlık ocağı karşısında gerçekleşen açılışa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, İkizce Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya, Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar, Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz ile meslektaşları ve davetliler katıldı.

“Arkadaşımızın Adaletten Hakkaniyetten Ayrılmamasını Diliyorum”

Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz yaptığı konuşmada “Kendisi  gerek aldığı eğitim, gerek aldığı aile terbiyesi, gerekse staj eğitiminde gösterdiği üstün performansta  baromuzun gözbebeği olmuş bir Avukatımızdır. Kendisine üstün başarılar diliyoruz Adaletten Hakkaniyetten ayrılmamasını diliyor ve buna yürekten inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Allah mahcup etmesi” dedi.

“Fark Ortaya Koymak Lazım”

Kendisinin de siyasete başlamadan önce aktif olarak avukatlık yaptığını ifade eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,”Burada valla tam Avukatlar Ordusu var baktığımız zaman meslektaşımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyoruz. Zorlu ama bir o kadarda keyifli bir meslek. Biz siyasetle uğraşmaya başlamadan önce aktif olarak 15 yıl Avukatlık yaptık. Gerçekten çok keyifli bir dönemdi. Bürom hala duruyor.  Biz Büşra Kardeşimize başarılar diliyoruz. Ankara gibi önemli bir Fakülteden mezun olması onun iradeli arzulu ve istekli olduğunun göstergesidir. Pasta küçük 82 tane Avukat arkadaşın olduğunu biraz önce ifade ettiler. Fark ortaya koymak lazım. Diyalogları sıkı tutmak lazım. Sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin içerisinde görev almak suretiyle bir taraftan toplumsal görevi ifa ederken bir taraftan mesleği ifa etmesi gerekir diye mini bir tavsiyede bulunalım biz Kardeşimize. Başarılar diliyoruz. Kendisini tebrik ediyoruz” dedi.

“Büşra Hanım Bir Anlamda İkizcemizin de Temsilcisi”

İkizce Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya ise “başarılar diliyorum. İkizce’mizin değerli esnaflarından Onur ve Okan Çelik kardeşlerimizin yeğenlerine başarılar diliyorum. İkizce’mizi de bir manada temsil ediyorsunuz. Allah utandırmasın güzel başarılı huzurlu bol kazançlar dileyelim” dedi.

“Adaletin Gerçekleşmesine Azami Katkı Sağlamanızı Diliyorum”

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise “bende açtığınız Büronun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizin görev yaşantınızda hizmet sürenizce adaletin gerçekleşmesine azami katkı sağlayacağına çalışmalar içerisinde olmanızı Muvaffak olmanızı diliyorum” dedi.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.