son haberler

Başkan Çamyar’a Kilise Desteği

Yayınlanma Tarihi: 19 Haziran 2015 okunma

Başkan Çamyar’a Kilise Desteği
Gündem
0

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, Yalı Kilisesi konusunda ki tartışmalara katılarak Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a destek çıktı.

Yapımı kısa süre önce tamamlanan ve el sanatlarının sergilenmesi konusunda faaliyet gösteren Yalı Kilisesi, son günlerde Ünye kamuoyunda tartışmalara neden oluyor. Konuya Ünye Turizm İşletmecileri Derneği de müdahil olarak Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a destek çıktı.

Adnan Sobi yaptığı açıklamada, kilise konusunda eleştirilerde bulunanların her zaman Ünye turizmine engel olacağını belirterek, Ünye’nin kilise yerine Kültür ve Turizm Merkezi kazandığını söyledi. Sobi; “Ünye bir kilise kazanmadı, Kültür ve Turizm Merkezi kazandı. Bunun için Sayın Başkanımızı Ünye adına desteklediğimi belirtmek istiyorum. Ünye, Ordu değil, ülkemiz bir Turizm ve Kültür Merkezi kazanmış oldu. 500 yıllık bir tarihi eserin restore edilip şuan açılması ve sergilerin yapılması buranın kültür merkezi olduğunun bir kanıtıdır. Bunun için ben yanlış eleştiri yapan, yanlış insanların olduğunu düşünüyorum. Bu yanlış insanların her zaman Ünye Turizmi olarak her zaman karşısında olacağımı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.