son haberler

Başkan Demir; Ortak Paydamız Ünye!

Yayınlanma Tarihi: 19 Aralık 2019 okunma

Başkan Demir; Ortak Paydamız Ünye!
Gündem
0

Ünye Kent Konseyi Başkanı Sevindik Diktepe Demir yaptığı açıklamada, “Ortak Paydamız Ünye” diyerek Kent Konseyi’nin Ünye Belediyesi ile sürekli istişre halinde olduğunu belirtti.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Kent Konseyi’ne bir ziyaret gerçekleştirirken ziyareti Ünye Kent Konseyi Başkanı Sevindik Diktepe Demir değerlendirdi.

Demir yaptığı yazılı açıklamada, “Ünye Kent Konseyi; kentin kalkınma önceliklerinin, sorunlarının, vizyonlarının sürdürülebilir kalkınma ilkeleri temelinde belirlendiği, tartışıldığı, çözümlerin geliştirildiği ortak aklın ve uzlaşmanın esas olduğu demokratik yapılar ile ortaya çıkan yönetişim mekanizmadır.”

“Ünye Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak Ünye’nin mevcut durumundan yola çıkarak kentlilik bilinci ve kültürünün geliştirilmesini sürdürülebilir kılmak kentin gelişimi, sorunları, ihtiyaçları ve bunlara bağlı olarak öneriler geliştirirken ortaya çıkabilecek sorun alanlarını belirleyerek çözümler ve projeler geliştirmek düşüncesiyle çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nun gündemli toplantıları ve oluşturduğumuz çalışma gruplarının toplantıları düzenli olarak devam etmektedir.”

“Ünye Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin TAVLI Ünye Kent Konseyi’ne yaptığı ziyaretinde;    İlçemiz genelinde yapılan, kentimizin kalkınma önceliklerine yönelik çalışmalar ve Kentin gelişimini ve bu gelişim aşamasında ihtiyaç duyulacak olan ileriye dönük düşünülen yatırım ve projelerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Kent Konseyi olarak bizler de Seçimli Olağan Genel Kurul’un ardından bu güne kadar olan süreçteki çalışmalarımız hakkında Ünye Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin TAVLI’yı bilgilendirdik. Kurumlara yaptığımız ziyaretler, katılım sağladığımız etkinlikler, toplantılarımız, çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgi verdik. Çalışmalarımız karşılıklı istişarelerle devam edecektir. Ünye Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin TAVLI’ ya Ünye Kent Konseyi’ne yaptığı ziyaret ve destekleri için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.