son haberler

Başkan Demirci’den TMO’ya Teşekkür

Yayınlanma Tarihi: 2 Kasım 2019 okunma

Başkan Demirci’den TMO’ya Teşekkür
Gündem
0

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 2019 yılı fındık hasat döneminde Akkuş’ta fındık alımını düzenli ve problemsiz bir şekilde gerçekleştiren Toprak Mahsulleri Ofisine (TMO) teşekkür etti.

Başkan Demirci, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal başta olmak üzere kendisini ziyaret eden TMO Ordu Şube Müdürü Mehmet Güney’e teşekkürlerini ileterek, çalışanlarını tebrik etti.

Demirci ayrıca, Akkuş’ta oluşturulan fındık alım noktasıyla 2019 hasat sezonunu düzenli ve sorunsuz bir şekilde yürüten TMO’nun, üreticilerinde yüzünü güldürdüğünü dile getirdi.

Belediye Başkanı Demirci yaptığı açıklamasında: “TMO, Akkuş İlçemizde 2019 yılı fındık alımını siyasi büyüklerimizin katkılarıyla açılan fındık alım noktasınsıyla hiçbir problem olmadan düzenli bir şekilde gerçekleştirdi. Toprak Mahsulleri Ofisimizin piyasadaki dengeleri korumak adına çiftçi ve üreticimizin yanında olduğu kadar, sanayici ve tüccarlarımızı göz ardı etmediği de aşikardır. İlçemiz fındık üreticileri adına TMO’ya çiftçimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum. ” dedi.

Ziyarette TMO Ordu Şube Müdürü Mehmet Güney ise, Akkuş ilçesinde oluşturulan fındık alım noktasına desteklerinden dolayı Başkan Demirci’ye teşekkürlerini sundu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.