son haberler

Başkan Güler’den Kadir Gecesi Mesajı

Yayınlanma Tarihi: 8 Mayıs 2021 okunma

Başkan Güler’den Kadir Gecesi Mesajı
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ramazan ayının Kadir Gecesi ile zirveye taşındığını belirten Başkan Güler, “Ramazan ayının manevi anlamda en yoğun duygularla yaşandığı Kadir Gecesi’nin ülkemize, İslam alemine ve dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, milletimizin ve Ordulu hemşehrilerimin Kadir Gecelerini en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.

Mübarek gecelerin hoşgörü ortamının gelişmesine ve güçlenmesine katkı sağladığına dikkat çeken Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız bu günlerde bin aydan daha hayırlı olan ve kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi’ni idrak etmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan ayı, mübarek Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Bu mübarek gecelerin hoşgörü ortamının gelişmesine ve güçlenmesine vesile olması, milletimizi ve bütün insanlığı kuşatması, yeryüzünde barış ve huzurun artmasını sağlaması en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının manevi anlamda en yoğun duygularla yaşandığı bu gecenin ülkemize, İslam alemine ve dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesini arzu ediyor, milletimizin ve Ordulu hemşehrilerimin Kadir Gecelerini en içten dileklerimle tebrik ediyorum.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.