son haberler

Başkan Şentürk “Milletimizin İlgisi İktidara Yürüdüğümüz Bu Günlerde Bize Güç Verecek”

Yayınlanma Tarihi: 22 Ocak 2021 okunma

Başkan Şentürk “Milletimizin İlgisi İktidara Yürüdüğümüz Bu Günlerde Bize Güç Verecek”
Gündem
0

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk Ünye’de  bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

İl başkanlığı görevini devraldığında koltukta oturmayacağı aksine her an sahada olacağı sözünü veren İYİ  Parti Ordu İl Başkanı  Ekrem Şentürk,  Ordu’nun tüm ilçelerini tek tek dolaşmasının ardından ilçe ziyaretlerine aralıksız  devam ediyor.

Başkan Şentürk’ün Ünye ziyaretlerinde,  İl sekreteri Dr. Seyhan Canbulut il yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti ordu il Gençlik Kolları Başkanı Taha Baran Bilgi, eşlik etti.

Ünye ilçe Binasında  gerçekleştirilen ziyarette ilçe Başkanı, Feryal Çuhacı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen başkan Şentürk, Ünye İlçe Yönetimi Ve Teşkilatına; ‘’ülkemizi aydınlığa çıkaracak bu zorlu yolda göstermiş oldukları cesaretten dolayı hepinize  ayrı ayrı teşekkür ederim.

İyi Partinin yolu, önceliği Devleti , Milleti olan bu uğurda birçok şeyden vaz geçmiş insanların yoludur. Bu yol zordur  o yüzden böylesi bir yolda liderimiz Meral Akşener gibi sizler gibi cesur ve güzel insanlarla aynı davaya hizmet etmekten mutluluk duyuyorum.

Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar göz önünde bulundurulduğunda yakın tarihlerde seçim olacak gibi. Milletimizin bizlere İYİ Partiye olan  İlgisi iktidara yürüdüğümüz Bu Günlerde Bize Güç Verecek. İfadelerini Kullandı.

Başkan Şentürk İYİ Parti Ünye İlçe Binasında partililerle biraraya gelmesinin ardındanilçe binasından ayrılarak Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesine ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’e  Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi  Ziyaretinde, Ünye İlçe Başkanı  Feryal Çuhacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri De eşlik etti.

Ünye’de Engelli vatandaşlarla bir araya gelerek, Engelli vatandaşların  sorunlarına çözüm ortağı olmak adına bir dizi çalışmalar yaptıklarını belirten Ekrem Şentürk ‘‘İYİ Parti Genel Merkezimizin  Proje Kapsamında Başlatmış Olduğu Görme Engelli Eğitim Kitaplarının basım aşamasında olduğunu biliyoruz Brailla Alfabesinde  yazılan görme engelli yardımcı kitabımızı görme engelli kardeşlerimize en kısa zamanda ulaştıracağız.’’ İfadelerini kullandı.

Başkan Şentürk Engeli vatandaşlarla yaptığı sohbetin ardından Ünye’den ayrıldı.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.