son haberler

Başkan Sobi’den Gaziler Günü Mesajı!

Yayınlanma Tarihi: 18 Eylül 2020 okunma

Başkan Sobi’den Gaziler Günü Mesajı!
Gündem
0

Fatsa-Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Onursal Başkanı Adnan SOBİ, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

“19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Sobi mesajında, “Gazilerimizin dün cephede vermiş oldukları şanlı mücadele, bugün Türk gençliğinin en büyük övünç ve feyiz kaynağıdır. Tarihin gördüğü en büyük destanların kahramanları olan şehitlerimiz ve gazilerimiz, dün olduğu gibi bugün de yolumuza ışık tutan en önemli yol göstericileri, birlik ve beraberliğimizin sembolleri olacaktır. Vatan sevgisiyle dolu göğüslerini düşman karşısında siper eden, değil düşman elinin, düşmanın hain emellerinin bile vatan toprağına uzanmasına izin vermeyeceğimizin en büyük delili olan kahraman gazilerimize vereceğimiz söz şudur ki: yazdığınız destanlar ile Türk Milleti’nin hafızasına kazınan isimleriniz, asla unutulmayacak , sonsuza kadar yaşayacaktır. Hatıralarınıza sahip çıkmak ve onları yüceltmek bizim görevimizdir.

Dün olduğu gibi bugünde, düşmanlarımız gerek içten, gerekse dıştan, aziz vatanımızı parçalayarak, bağımsızlığımızı yok etmek istemektedirler. Dış düşmanlara ve onların içteki işbirlikçilerine karşı şerefle vatanını korumuş, mücadele etmiş ve Gazi olmuş başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere , tüm gazilerimizin gaziler gününü kutluyor, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize saygı, sevgi ve  şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.