son haberler

Başkan Sobi’den Ordu’ya, Turizm Haftası Eleştirisi

Yayınlanma Tarihi: 13 Nisan 2019 okunma

Başkan Sobi’den Ordu’ya, Turizm Haftası Eleştirisi
Gündem
0

Ünye Kent Konseyi Başkanı ve Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi “Ünyesiz Ordu Olamayacağı Gibi Karadeniz’de Olamaz” dedi.

Ordu İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Turizm Haftası etkinlikleri arasında Ünye’nin yok sayıldığını ifade eden Ünye Kent Konseyi Başkanı ve Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi buna tepki gösterdi. Başkan Sobi, “Karadeniz Bölgesinin resmi turizm kenti kimliği olan ve aynı zamanda ilimizin giriş kapısı pozisyonunda bulunan kentimizin varlığıdır Ordu’yu Ordu yapan. Dolayısıyla söz konusu turizm ve birliktelik ise Ünyesiz Ordu olamayacağı gibi Karadeniz’de olamaz.

Geçmişte olduğu gibi bugünde artarak devam eden kentimizin yok sayılması tutumu ve bizleri bu anlayışa iten tavır ve gelişmeler ziyadesiyle bizleri üzmektedir.

Bu durumun sayın valimiz tarafından gözlemlenerek, 15-22 Nisan Turizm Haftası kutlamaları kapsamında Ordu Turizminin sorunları ve çözüm önerileri konulu toplantıya başkanlık yaparak Ünye toplantısını hayata geçirmesini talep ediyoruz. Aynı zamanda bu toplantı 2019 yılı Turizm Sezonu acil eylem planınında hazırlanmasını sağlayarak yeni turizm sezonuna rehberlik yapacaktır” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.