son haberler

Başkanlardan Anlamlı Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 10 Ocak 2020 okunma

Başkanlardan Anlamlı Ziyaret
Gündem
0

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret eden Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, Teknikerler Derneği Ordu İl Başkanı Musa Kıranlı ve Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Murat Yüksel yerel basının önemine dikkat çekerek gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

“Basın Gücümüze Güç Katıyor”

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi yaptığı açıklamada “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle sizleri ziyaret etmek istedik. Bunun en büyük sebebi de günün anlamına binaen değil, geçmişyen bugüne ve bugünden yarına her zaman sesimizi tek iken bin yapan ve gücümüze güç katan basın camiamızın yanında olduğumuzu belirtmek istedik. Siz değerli çalışanlara da moral vermek adına yaptığımız ziyarette karşılamanız ve güler yüzünüz için teşekkür ediyoruz” dedi.

“Ünyemiz Basın Yönünden Çok Şanslı”

Teknikerler Derneği Ordu İl Başkanı Musa Kıranlı ise “basın, kamuoyu oluşmasında şehrin sosyal kültürel tanıtımında çok yetkisi olan baş aktörlerden birisidir. Ünyemiz de bu konuda çok şanslı diye düşünüyorum. Gazeteci arkadaşlarımız şehrimizin tanıtımı ve kalkınmasında yaptığı haberlerle katkı sunuyor. Görevini layıkı ile yapan siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

“Mutluluğunuza Ortak Olmak İstedik”

Basının önemine dikkat çeken Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Murat Yüksel, “Ünye basını şehrimizin tanıtımına katkı sunuyor. Doğru bilgilendiren ve tarafsız yayın yapan gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum. Bu mutlu gününüzde mutluluğunuza ortak olmak istedik. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.