son haberler

Başkanların Başkent Ziyareti

Yayınlanma Tarihi: 19 Eylül 2018 okunma

Başkanların Başkent Ziyareti
Gündem
0

Ünye’deki oda, borsa ve sivil toplum kuruluşları başkanları Ankara’ya çıkartma yaptı. Ünye için önümüzdeki süreçte birlikte hareket etme kararı alan STK Başkanları, Ünye’yi Başkente taşıdılar.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı İrfan Akar, Meclis Başkanı Tuncay Sağlam, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Özkan ve El Ele Derneği Başkanı Adem Atik’in yer aldığı heyet Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Hemşerilerimizi Ziyaret Ettik

Ünye’den  Başkentte çıkartma yapan heyet ,Ankara’da görev yapan hemşehri bürokrat ve siyasilere ziyarette bulundular. Ziyaretler kapsamında Başkanlar, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat’ı ziyaret etti.

Ünye’yi En İyi Şekilde Temsil Etmeye Çalıştık

Ziyarette Ünye üzerine istişarede bulunulurken, Ünye’nin gelişmesi ve sorunlarının giderilmesi anlamında sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket ettiklerini belirten heyet, “hemşeri bürokrat ve siyasileri konular üzerinde bilgilendiler. Ankara çıkarmasının oldukça verimli ve Ünye adına memnunluk verici geçtiğini belirten STK başkanları, Ünye’yi Ankara’ya taşımaya devam edeceğiz. Ünye her haliyle hizmetlerin en iyisini hakkediyor, tüm çabamız bu yönde” dediler.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.