son haberler

Başkanvekili Atik Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Yayınlanma Tarihi: 12 Eylül 2019 okunma

Başkanvekili Atik Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik vatandaşların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini değerlendirmek üzere Belediye Meclis Salonunda Halk Günü Toplantısı gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, tarafından başlatılan ve birebir görüşmelerin ardından sorunlarına anında çözüm bulan vatandaşlar Halk Günü Toplantısı’ndan memnun ayrıldı.

“VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

Vatandaşlar ile halk günü toplantısında bir araya gelen Ordu Büyükşehir Beleyesi Başkan Vekili Adem Atik, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ankara’ya ziyaretlerinden dolayı vatandaşlarımızın görüşmelerini kesintiye uğratmıyoruz. Vatandaşlarımızın istek, sorun ve önerilerini aynı kararlılıkla dinlemeye devam ettik. Vatandaşlarımız ile birebir görüşmelerimizin sonucunda buradan memnun ayrılmaları bizleri mutlu ediyor. Sorunların çözümü noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz vatandaşlarımız için buradayız, onlardan aldığımız güç ve dua ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.