son haberler

Bayram Namazı 6.13’te

Yayınlanma Tarihi: 10 Ağustos 2019 okunma

Bayram Namazı 6.13’te
Gündem
0

Ünye’de Kurban Bayramı Namazı sabah 06.13’te kılınacak.

Arefe gününe ulaşmanın mutluluğunu yaşayan Müslümanlar Bayram sabahı kılacakları namaz ile Kurban Bayramı’nı idrak edecek. Ünye’de tüm camilerde bayram namazı 06.13’te kılınacak.

Kent Bayramlaşması Bayramın İkinci Günü

Ünye’de Kent Bayramlaşması ise Bayramın ikinic günü gerçekleştirilecek. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünyelilerin huzur içinde bayram geçirmelerini temenni ederek, herkesi Kent Bayramlaşmasına davet etti.

Ünye’de Kurban Bayramı ikinci günü olan Pazartesi günü Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi işbirliğinde Kent Bayramlaşması düzenlenecek.

Kaymakam Güney, bayramlaşmaya davet etti

Konuyla ilgili olarak Ünye Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi; “Bayramlar kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan, sevinçlerin paylaşılarak manevi coşkunun yoğunlaştığı müstesna zaman dilimlerindendir. Milletçe hep beraber bir bayramı daha kutlayacak  sevinç ve manevi hazzını hissettiğimiz bu günlerde hem kamu görevlilerinin kendi aralarında hem de vatandaşlarımızla bayramlaşarak bayramın manasını yaşamak ve yaşatmak üzere Kurban Bayramının ikinci günü olan  12.08. 2019 Pazartesi günü saat 13.30’da Ünye Kaymakamlığımız ve Ünye Belediyesi’nce gerçekleştirilecek Kent Bayramlaşması programına tüm kamu görevlilerimiz ve halkımız davetlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın ülkemize, İslam Alemi’ne, güzel Ünye’mize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diler, Ünyeli tüm vatandaşlarımızın ve kamu görevlisi arkadaşlarımın Kurban Bayramı’nı kutlar, en kalbi muhabbetlerimi sunarım.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.