son haberler

Bayramda Asarkaya’ya Yoğun İlgi

Yayınlanma Tarihi: 23 Temmuz 2021 okunma

Bayramda Asarkaya’ya Yoğun İlgi
Gündem
0

Karadeniz’in sahile en yakın mesire alanlarından olan Asarkaya Kent Ormanı’nda Bayram Tatilinde de yoğun ilgi vardı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de Asarkaya’da piknik yapan vatandaşlarla bayramlaştı.

Sahile yakınlığı ile hem Ünye Turizmine hem de bölge turizmine önemli katkılar sunan Asarkaya Kent Ormanı’nda bayramda vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yerli ve yabancı turistlerin de uğrak yeri olan Asarkaya’da Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de vatandaşlarla bayramlaşarak sohbet etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yol yapım çalışmaları devam eden, Ünye Belediyesi tarafından ise mesire alanları, yürüyüş yolları, otopark, spor sahaları ve diğer tefrişatları yenilenen Asarkaya Kent Ormanı’nda yapılan çalışmalar, turizme olumlu katkı sağladı. Bayramda, sıcak ve nemli havalardan bunalan birçok vatandaş, Asarkaya Kent Ormanı’na giderek aileleriyle güzel bir gün geçirdiler.

Başkan Güler, Bayramı Vatandaşlarla Geçiriyor

Bayramı ilçelerde Ordulu hemşerileriyle birlikte geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Asarkaya Kent Ormanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. İl içerisinden ve il dışından gelen vatandaşların sofrasına konuk olan Başkan Güler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yaptığımız çalışmalarla bir çekim ve cazibe merkezi haline gelen, Ordulu hemşehrilerimizin yanı sıra; Kayseri, Sivas, Samsun, Tokat, Amasya, Erzurum, Trabzon, Giresun başta olmak üzere birçok ilden misafirlerini ağırlamaya başlayan Ünye Asarkaya Kent Orman’ındayız. Sizlerle geçen sevgi dolu dakikalar asla paha biçilemez” ifadelerine yer verdi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.