son haberler

Beklenen Gün Geldi

Yayınlanma Tarihi: 27 Mayıs 2015 okunma

Beklenen Gün Geldi
Gündem
0

Ünye Devlet Hastanesi’nin resmi açılışı bugün yapılacak. Ünye için tarihi bir gün olacağını belirten Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün; “Hasretle beklenen yeni devlet hastanemiz açılıyor. Herkesi bu tarihi güne tanıklık etmeye davet ediyorum” dedi.

Ünye’de yapımı tamamlanan ve poliklinik hizmeti vermeye başlanan 300 yataklı yeni Ünye Devlet Hastanesi’nin resmi açılışı bugün 11.00’da yapılacak.

9 katlı, 14 ameliyathanesi, yoğun bakım üniteleri ve deniz manzaralı odaları ile 5 yıldızlı otel konforunu aratmayan yeni hastanenin açılışına ilişkin bir açıklama yapan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün; “Herkesi tarihi güne tanıklık etmeye davet ediyorum” dedi.

akparti_uny_ilce_baskani_arif_ergunYeni Ünye Devlet Hastanesi’nin hasretle beklendiğinin altını çizen Ergün; “Ünyeli kardeşlerimizin yıllardır hasretle beklediği gün geldi. 27 Mayıs Çarşamba günü 11.00’da Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımıyla Ünye Devlet Hastanemizi değerli halkımızla birlikte açacağız. İç tefrişatıyla yaklaşık 65 milyon Türk Lirasını bulan bu yatırımımız ilçemize, bölgemize hayırlı olsun. Birileri konuşacak, Ak Parti ise bu millete hizmet ederek farkındalığını gösterecek” diye konuştu.

Kız Öğrenci Yurdu da Açılıyor
Ergün, hastane açılışı akabinde saat 13.00’da üniversite öğrencilerinin barınma sorununu çözecek olan ve iç tefrişatıyla birlikte yaklaşık 14 Milyon TL’ye mal edilen 500 kişilik kız öğrenci yurdunun da açılışının yapılacağını belirtti.

Ergün ayrıca, açılışlara katılmak isteyen vatandaşlar için Cumhuriyet Meydanından araçlar kaldırılacağını söyledi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.