son haberler

Belediye İşçisi Değil Esnaf!

Yayınlanma Tarihi: 4 Ocak 2020 okunma

Belediye İşçisi Değil Esnaf!
Gündem
0

Ünye’de bir esnaf yolun bozuk kısımlarını kendi imkanlarıyla tamir ederken vatandaşlardan takdir topladı.

Ünye’nin Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde esnaflık yapan Mustafa Şener, caddede üzerindeki kaldırım ve rögar kapakları etrafındaki kırıkları kendi imkanlarıyla tamir etti. Kendi imkanlarıyla aldığı bir torba çimento ile harç yapan esnaf, daha sonra el arabasıyla rögar kapağı etrafında meydana gelen göçüğü onardı. Mala yardımıyla göçüğü tamir eden esnaf, bununla da kalmayarak kaldırımda meydana gelen kırıkları da aynı şekilde onardı.

Çevredekilerin şaşkın bakışlarıyla tamiratı bitiren Esnaf Mustafa Şener, “bir torba çimento 20 TL. Parasını verdim aldım ve tamir ettim. Uzun zamandır burası tamir yapılmayı bekliyordu ve kimse gelmedi. Oluşan göçük nedeniyle hem araçlar zarar görüyor hem de engelli vatandaşların kullandığı tekerlekli sandalye ile çocuk arabaları çukura düşüyordu. Ben de daha fazla bekleyemedim ve tamir etmeye karar verdim” dedi.

Esnafın sorunlarına da değinen Mustafa Şener, “bağkur olmuş 1000 TL esnafın işi bitmiş. Ben de belediyeye girdim. Devlet ödesin maaşımı” diyerek esnafın ekonomik olarak zor durumda olduğunu da dile getirdi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.