son haberler

Bu Caddenin Trafik Sorunu Çözülemiyor!

Yayınlanma Tarihi: 15 Nisan 2021 okunma

Bu Caddenin Trafik Sorunu Çözülemiyor!
Gündem
0

Ünye’nin işlek caddelerinden olan Kıroğlu Caddesi’nde trafik sorunu bir türlü çözülemiyor. Hatalı parklar, sürücüleri ve yayaları çileden çıkardı.

Son yıllarda artan araç sayısına hatalı parklar da eklenince Ünye’nin şehir merkezindeki trafik sorunu içinden çıkılmaz bir hal aldı. Hükümet Caddesi’nde kaldırıma park eden araç sürücüleri yayaların geçişini engellemeye devam ederken işlek caddelerden olan Kıroğlu Caddesi’nde ise çift yönlü trafik her iki tarafa park yapan araçlar nedeniyle sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Otopark Var Ama Araçlar Yolda

Kaledere Mahallesi 15 Temmuz Meydanı yanındaki Kıroğlu Caddesi’nde trafik sıkışıklığına çare bulunamıyor. 15 Temmuz Meydanı altında otopark olmasına rağmen araçlar bu cadde üzerinde her iki tarafa da park edilerek yolun daralmasına neden oluyor. Özellikle Ünye’nin büyük mahallelerinden olan Kaledere ve Çınarlık Mahallesi yönü için bu cadde kullanılırken yoğun trafik akışı olmasına rağmen önlem alınamaması sürücülerin ve yayaların tepkisini çekti.

Yaya kaldırımı Yetersiz, Sürücüler Dikkatsiz!

Kısa süreli parkların yanı sıra uzun süren araç parkları da bu cadde üzerinde yapılıyor. Dolmuş güzergahı da olan bu yolun çift yön olmasına rağmen hatalı araç parkları nedeniyle tek şerite düşmesi trafik sıkışıklığına neden oluyor. Aynı caddede ise yayalar da kaldırım yetersizliği nedeniyle zor anlar yaşıyor.

Yaşanan sıkıntıları dile getiren vatandaşlar yetkililerin işlek caddelerde daha sıkı önlem almasını ve sorunların çözülmesini istedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.