son haberler

Bu Çağrı Ünye’ye: Elif İçin Kan Ver

Yayınlanma Tarihi: 18 Nisan 2018 okunma

Bu Çağrı Ünye’ye: Elif İçin Kan Ver
Eğitim
0

Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi her yıl düzenlediği kan bağışı kampanyasını  bu yıl da gerçekleştiriyor.

Ünye’de düzenlenen kampanyalarda bağış yapılan kurum olan lise bu yılki kampanyaya farklı bir anlam yükledi. Okul öğrencilerinden Elif Temizyürek’in yakalandığı amansız hastalık sonucu hayatını kaybetmesi üzerine Okul yönetimi bu yılki kan bağışı kampanyasını “Elif İçin Kan Ver” olarak düzenledi.

Okul Öğretmeni Sevdiye Kayır kampanya hakkında şunları söyledi; “bizler Arif Nihat Asya Kız Meslek Lisesi olarak 25 Nisan’da yine kan bağışı etkinliği düzenlemeye karar verdik ve biliyoruz ki bu etkinliğimiz sizlerle daha etkili olacaktır. Bundan önceki yaptığımız kan bağışı etkinliklerimizde tek kurum olarak 2433 kan bağışçısı bizlere destek vermiştir. Sekizincisini düzenlemeyi düşündüğümüz kan bağışı etkinliğimiz bu defa bizim için ve duyarlı olduğunu düşündüğümüz sizler için daha özel. Çünkü bu defa Elif için kan bağışı diyerek yola çıktık. 3 Nisan 2018 de kaybettiğimiz çiçeğimiz Elif Temizyürek’in adına bu defa bir araya gelmeye karar verdik. Elif’lerin kana ihtiyacı olmasın bu ülkede diyoruz. Ne dersiniz sevgili Ünyeliler? 25 Nisan 2018 de okulumuzda sizlerin desteklerini bekliyoruz.”

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.