son haberler

Bu Yıl Karpuz Kabuğu İlk Defa Ünye’de Denize Düştü

Yayınlanma Tarihi: 14 Mayıs 2021 okunma

Bu Yıl Karpuz Kabuğu İlk Defa Ünye’de Denize Düştü
Gündem
0

Halk arasında deniz sezonunun başlaması olarak adlandırılan “karpuz kabuğu Suya düştü” sözü Ünye’de gerçek oldu. Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi Ünye’de deniz ve turizm sezonunun başladığını dikkat çeken paylaşımla duyurdu.

Koronavirüs salgını nedeniyle 17 günlük tam kapanmanın bitmesine bir kaç gün kalırken Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi Karadeniz’de ve Ünye’de turizm sezonu hazırlıklarının da hızla devam ettiğini söyledi.

Pandemi gölgesinde geçen kış mevsiminin ardından normalleşme ile sektörün hareketleneceğine dikkat çeken Başkan Sobi, Ünye TV’ye yaptığı açıklamada “Ünye, hem deniz turizminde hem de Karadeniz Bölgesi’nin turizm sektörü anlamında mihenk taşlarından olan bir bölge ve ilçe. Sektörümüzün de örnek çalışmalar yapması gerekiyor bu anlamda. Pandemi en çok turizm sektörünü etkiledi. Ama 2021 yılı Turizm sezonuna otellerimiz, restoranlarımız, deniz ve kamp sektöründe hizmet veren işletmelerimiz hem hijyen anlamında hem de personel hazırlığı anlamında hazırlıklarına başladılar. İnşallah tam kapanma sürecinin bitmesiyle 20 Mayıs’tan sonra büyük ihtimalle hizmet sektörü de vatandaşlarımızın tatil ve psikolojik anlamda rahatlaması adına hizmetlerine devam edecektir. Biz de sezona böyle ilginç bir paylaşımla başlamak istedik. 2021 yılı deniz ve turizm sezonumuzun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.