son haberler

Büyükşehir, Bir Haftada 40 KM Asfalt Döktü

Yayınlanma Tarihi: 5 Ağustos 2015 okunma

Büyükşehir, Bir Haftada 40 KM Asfalt Döktü
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir haftada 40 km asfalt yol yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “19 ilçemize adeta şantiye kurduk. Her noktada asfalt ve yol çalışmalarımız var. Ordu’da Cumhuriyet tarihinin en büyük yol hamlesini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 752 Km Sıcak Asfalt Projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Havaların mevsim normallerine dönmesiyle birlikte çalışmaların hızlandırıldığını belirten Başkan Enver Yılmaz; “752 Kilometre Sıcak Asfalt Projesi kapsamında ekiplerimiz; altyapı, sanat yapıları ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz; yine 19 ilçede, son bir haftada tam 40 km asfalt çalışmasına imza attı. Mahalle ve grup yollarında yapılan çalışmalarla, Cumhuriyet tarihinin en büyük yol hamlesini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Asfalt ve yol yapım çalışmaları kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin verdiği bilgiye göre son bir haftada; Altınordu ilçesinde 2,5 km stabilize yol, Fatsa’da 3 km stabilize yol ve 12 km asfalt, Gölköy’de 5 km stabilize yol, Gürgentepe’de 3,5 km stabilize yol, İkizce’de 4 km stabilize yol, Kabadüz’de 1 km stabilize yol ve 2 km sıcak asfalt, Korgan’da 2 km stabilize yol ve 21 km asfalt yama, Kumru’da 12 km sathi kaplama ve 13 km asfalt yama, Mesudiye’de 8 km stabilize yol, Perşembe ve Ulubey’de 3’er km stabilize yol, Ünye’de 4 km stabilize yol, 12 km asfalt ve 2,5 km sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.