son haberler

Büyükşehir, Niksar Caddesi’nde

Yayınlanma Tarihi: 29 Nisan 2015 okunma

Büyükşehir, Niksar Caddesi’nde
Gündem
1

Ünye’de trafiğin en yoğun olduğu yerlerden biri olan Niksar Caddesi’nde yol bakım çalışmaları başladı. Bozulan yerlerin sökülerek yeniden asfaltlandığı cadde, doğalgaz hattının döşenmesinin ardından tamamen sökülüp yeniden asfaltlanacak.

Uzun zamandır bozulan ve araç trafiğini olumsuz etkileyen Niksar Caddesi’nde, sıcak havalarla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalara başlanacağı açıklanmıştı. Dün itibariyle çalışmalara start verilirken, ilk olarak alt yapı çalışmalarının yapılacağı belirtildi.

 buyuksehir_niksarcaddesinde-2Saray Caddesi Formülü
Konuyla ilgili bilgi aldığımız Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı 4. Bölge Şefi Selahattin Mut, ilk olarak bakım onarım yaptıklarını, doğalgaz çalışmalarının bitirilmesiyle altyapı çalışmalarının gerçekleştirileceğini ve son olarak yolun asfaltlanacağını belirtti.

Mut açıklamasında; “Bu yol bize Niksar Caddesi Karayollarından devir oldu. Devir olduktan sonra bazı kısımları bozuktu. Hava şartları bir türlü müsaade etmemişti, havaların düzelmesi ile birlikte de bakım onarımını yapmaya başladık. Daha sonra yoldan alt yapı çalışmasıyla birlikte doğal gaz geçecek, OSKİ ve YEDAŞ’ın çalışmaları olacak. Bunlar yapıldıktan sonra da yola tekrar beton dökülüp düzeltilecek. Alt yapı çalışmalarımızın bitmesi doğal gaza bağlı. Doğalgaz çalışmaları ne zaman biterse biz de ertesi gün alt yapı çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Çalışmalarda hedeflenen süreye ilişkin açıklama yapmayan Selahattin Mut, en kısa sürede bitirileceğini belirterek; “Trafiği çok yoğun bir yol olduğu için en hızlı şekilde bitirmeye çalışacağız. Çevre düzenlemesi ile birlikte bittiğinde yol çok güzel olacak ve ulaşım rahatlayacak” diye konuştu.

1 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.