son haberler

Çamyar 23 Çocuğun Kirvesi Oldu

Yayınlanma Tarihi: 16 Mayıs 2018 okunma

Çamyar 23 Çocuğun Kirvesi Oldu
Gündem
0

Ünye’de Ramazan etkinlikleri kapsamında 7. geleneksel sünnet şöleni yapıldı.

Ünye Belediyesi tarafından bu yıl 23 çocuk sünnet ettirilirken bu yılki sünnet şöleni buruk geçti. Türkiye’nin Gazze’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayarak 3 günlük yas ilan etmesinin ardından Ünye Belediyesi de yas süresi boyunca müzikli eğlenceleri iptal ettiğini duyurmuştu.

Sünnet şöleninde de sadece ilahiler ve Kur’an-ı Kerim tilaveti yer aldı. Ünye İskelesi’nde düzenlenen törene Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Ak Parti Ünye Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit, belediye meclis üyeleri ve katıldı.

Çocuklar ilk olarak üstü açık araba ile şehir turu yaparken şölende konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “Ünye belediyemiz kapsamı içerisinde peygamberimizin sünneti olan erkekliğe ilk adımı olarak nitelendirilen sünnet etkinliğinde bulunan çocuklarımıza hayatları boyunca başarılar diliyorum. Ailelerine böyle bir evlada sahip oldukları için kutluyorum. Eğitimlerini tamamlayıp vatanına bağlı yaşayacakları güzel ülkemizde onları geleceğimiz olan gençlerimiz olarak hepimiz görmek isteriz. Her yıl düzenlediğimiz bu gibi etkinliklerimizde çocuklarımız yeni arkadaşlıklar kazandığı kadar ailelerimizde yeni dostluklar kazanmış oluyor.”dedi.

Program sonunda Başkan Ahmet Çamyar çocuklara oyuncak dağıttı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.