son haberler

Çaybaşı-Göksu’ya Dev Türk Bayrağı

Yayınlanma Tarihi: 23 Temmuz 2021 okunma

Çaybaşı-Göksu’ya Dev Türk Bayrağı
Gündem
0

Çaybaşı’nın Göksu Mahallesi’nde bulunan Bayrak Tepesi’ne dev Türk Bayrağı asıldı. Hayırsever iş insanı tarafından finanse edilen Bayrak törenle hizmete açıldı.

Göksulu İş İnsanı Ersin Seçkin, doğup büyüdüğü mahallesine 25 Metre yüksekliğinde bayrak direği ve 54 metrekare genişliğinde Türk Bayrağı yaptırdı. İş İnsanı Seçkin ayrıca bayrak direğinin dip kısmını da oturma alanı ve seyir terası olarak düzenletti.

Bayrak Tepesi’nde yapılan çalışmalar düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kurban Bayramı’nın ikinci günü düzenlenen program, Bayramlaşmanın ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. İlahilerin ve semazen gösterilerinin de yer aldığı programd  bayrak temalı şiirler de okundu.

Programın açılış konuşmasını Mahalle Muhtarı İsa Atar yaparken programa katılanlara teşekkür etti.

Bayrak anıtını yaptıran İş İnsanı Ersin Seçkin ise Milli duygulara tercüman olmak ve özellikle gençlere örnek olması niyetiyle böyle bir eser yaptıklarını belirtti.

Programda daha sonra misafirlere ikramlarda bulunuldu. Ayrıca mahalleye hizmeti bulunan kişi ve kurumlara teşekkür plaketi sunuldu. Programa Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, Çaybaşı Karakol Komutanı Bülent Dombaloğlu, İlçe Müftüsü Fatih Balta’nın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.