son haberler

Cevizdere Tesisleri’ne Tribün ve Peyzaj Düzenlemesi!

Yayınlanma Tarihi: 6 Aralık 2019 okunma

Cevizdere Tesisleri’ne Tribün ve Peyzaj Düzenlemesi!
Gündem
0

Cevizdere’de bulunan Binicilik Tesisleri’nde yapılacak çalışmalar yerinde incelendi. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu’nun katıldığı incelemelerde Binicilik Tesisleri’nde bulunan futbol sahaları için tribün yapılması, amatör spor kulüplerinin kullanımı için soyunma odaları ve malzeme depolarının yapılması ve otopark alanı ile yapılacak olan ring güzergahı alanları incelendi.

Tesis içine yapılan ancak yıllardır atıl vaziyette bekleyen tenis kortunun yerine tribün yapılması kararlaştırılırken tenis kortunun Ünye Gençlik Merkezi’ne yapılacağı ifade edildi. Proje kapsamında 50’şer kişilik 2 adet tribün yapılacak.

İncelemeler sırasında ayrıca araçlar için otopark ve mevcut yolun yükünü hafifletmek için ring güzergahı da görüşüldü.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç projenin kısa sürede hazırlanması konusunda görüş birliğine vardı.

Binicilik Tesisleri içerisinde bulunan çim sahanın Ünye 1957 Spor başta olmak üzere diğer amatör takımların da rahat kullanılabilmesi için çalışmanın da başlayacağı incelemeler sırasında ifade edildi. Bu konuda Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, bir an önce çalışmaların tamamlanması için gayret edeceğini belirtti. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da sonraki süreçte sahanın bakımının yapılması tahahüdünde bulundu.

Kaymakam Güney, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu’dan çalışmaların takipçisi olmasını istedi.

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.