son haberler

CHP’den Anlamlı Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 10 Ocak 2018 okunma

CHP’den Anlamlı Ziyaret
Gündem
0

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

CHP Ünye Eski İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı, CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Atay ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaret Maral’a Ünye Haber Gazetesi Haber Koordinatörü Turgut Dağdeviren teşekkür etti.

Ziyarette konuşan CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Yerel basınımız ile her zaman iç içe ve samimi bir çalışma ortamımız oldu. Bu nedenle yerel basınımızı önemsiyoruz. Biz siyasiler ile halkımız arasında bir köprü görevi gören basın mensuplarımızın bu günlerini tebrik ediyoruz. Zor şartlarda tarafsız habercilik anlayışını benimsediğiniz için partim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çiçekli Teşekkür

Öte yandan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ünye Kaymakamlığı Basın Sorumlusu Sezgin Çakır ziyarette bulunurken, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor ve Ünye Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı-Ünye Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ali Özkan çiçek göndererek basın mensuplarının gününü kutladı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.