son haberler

Çocuk Yuvasından “Şiirlerle Anne” Konulu Dinleti

Yayınlanma Tarihi: 14 Mayıs 2015 okunma

Çocuk Yuvasından “Şiirlerle Anne” Konulu Dinleti
Gündem
0

Ünye Sabancı Çocuk Yuvası Müdürlüğü, Anneler Günü dolayısıyla “Şiirlerle Anne” konulu şiir dinletisi gerçekleştirdi. Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte, çocuklar anne sevgisini şiirlerle ifade etti.

Ünye Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen dinletiye; Ünye Belediye Başkan Vekili Hüseyin Tavlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Sabancı Çocuk Yuvası yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Günün önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Ünye Sabancı Çocuk Yuvası Müdürü Eyüp Yeniyıldız; “Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta sonu anneler günüydü. Bizde Anneler Günü kapsamında iyi bir şekilde kutlama yapalım istedik. Özel günler insanlarda 2 temel duygu oluşturur. Bunlar mutluluk ve hüzün duygularıdır. Anneler günü genellikle sevinç ve coşku ile kutlanır. Kültürümüz bize hüznün paylaştıkça azaldığını, sevincinde paylaştıkça azaldığını öğretti. Bu akşam ki bu programımızla çocuklarımızla hüznü paylaştık ve yaşadıkları hüzün azalmış oldu. Bu anlamda katılan bütün katılımcılara teşekkür ediyor. Tüm Annelerin elini öpüyor ve tüm annelerin anneler gününü kutluyorum” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.