son haberler

Demirci Kaldığı Yerden Devam

Yayınlanma Tarihi: 2 Nisan 2019 okunma

Demirci Kaldığı Yerden Devam
Gündem
0

Akkuş  Belediye Başkanı İsa Demirci seçimlerin ardından görevine devam ediyor. 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı (Ak Parti- MHP) adayı olan İsa Demirci seçimlerde %61,82 oy alarak yeniden belediye başkanı seçildi.

Demirci, Akkuş’ta ikinci döneme merhaba derken seçimin ardından çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Makamında tebrikleri kabul eden Demirci Cumhur ittifakı üyesi MHP Akkuş ilçe Başkanlığını da ziyaret etti.

Personelden Tebrik

Seçimden birinci çıkarak görevine devam eden Demirci’yi mesai arkadaşları olan Belediye personeli de tebrik etti. Birim amirleri ve memurlar Belediye önünde Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’ye ikinic dönemin hayırlı olmasını diledi.

“Hizmetler Kaldığı Yerden Devam”

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci burada yaptığı konuşmada “Öncelikle 31 Mart’ta halkımızın gösterdiği teveccühe teşekkür ediyoruz. Bu netice ekip olarak başta teşkilatlarımız, meclis üyesi arkadaşlarımız, müdürlerimiz, arazide çalışan kardeşlerimizin başarısıdır. Başarı sadece İsa Demirci’ye ait değildir. Biz bir aileyiz. Bir bütünüz. Dolayısıyla Akkuş Belediyesi’nin başarısıdır. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da dün olduğu gibi birlikte çalışacağız. Amacımız insanlarımıza hizmet. İnsanlarımıza eksik olan hizmetleri götürmek. Onların duasını almaktır. Onların gönlüne girmektir. Hizmetlerimize kaldığım yerden devam edeceğiz” dedi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.