son haberler

Ecemsu’dan Sağlık Çalışanlarına Mektup Var!

Yayınlanma Tarihi: 8 Aralık 2020 okunma

Ecemsu’dan Sağlık Çalışanlarına Mektup Var!
Gündem
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER
Ünye’de yaşayan ilkokul 2. Sınıf öğrencisi Ecemsu Koronavirüs salgını sürecinde canla başla çalışan sağlık çalışanlarına yazdığı mektupla teşekkür etti.

Ünye’nin Saraçlı Mahallesi’nde yaşayan Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Ecemsu Sencap (7) sağlık çalışanlarına yazdığı duygu dolu mektupla teşekkür etti. Sınıf öğretmeni Fatma Yılmaz’ın öğrencilerden Sağlık çalışanlarına mektup yazmasını istemesi üzerine Ecemsu Sencap yazdığı mektupta yaşanan zorlu süreç ve hissetiklerini kaleme aldı.

“Ben de Doktor Olacağım O Zaman”

“Dünyadaki Melekler Merhaba” diyerek başladığı mektubunun her satırında duygularını ifade eden Ecemsu, büyüyünce doktor olmak istediğini belirterek “Ben Ecemsu. 2. Sınıfa gidiyorum. Çok akıllı ve düzenli imişim. Büyüyünce istediğim mesleğe sahip olabilecek kapasitem varmış; öğretmenim, anneme öğle söylüyor. Ben de doktor olacağım o zaman. Sizi sevdiğimi hatta bu hastalık kabusu çıkmadan da size hayran olduğumu bilmelisiniz” dedi.

“Sahi Nasıl Öderiz Borcunuzu!”

Koronavirüs salgınında ailelerinden uzak kalmak zorunda olan sağlık çalışanlarının fedakarlığına da değinen Ecemsu, “küçükken hatırlıyorum da hastaneye gitmeye korkardım. Hep iğneden korkulur ya… Oysa büyüyünce bu yapılanların bizim sağlığımız için olduğunu farkettim. Korkularım yerini cesarete bıraktı. Sizden cesaret almak gerektiğini COVİD-19 virüsü çıkınca çok daha iyi anladım. Meğer ne kadar fedakar imişsiniz. Bu kötü günlerde sevdiklerinizden ayrı ve herkesin kaçtığı virüsün içinde bizim yaşamamız için mücadele ediyorsunuz. Sevdiklerinize sarılamıyor, aynı eve dahi giremiyorsunuz. Sahi nasıl öderiz borcunuzu! Biraz büyüdüm ama bu borcu ödeyebileceğimizi düşünecek kadar değil galiba. Size dua edebiliyorum, Söylediklerinizi harfi harfine yerine getiriyorum. Acaba işinizi biraz olsun kolaylaştırıyor mu kurallara uymam? Umarım kolaylaştırıyordur. Çünkü elimden bu geliyor. Ya da teşekkür edebiliyorum. Biliyorum bu virüsten sayenizde kurtulacağız. Bunun için size Allah’tan güç diliyorum… Alkışlarız, ışıkları açıp kapatırız tabi ama bu size olan  vefa borcumuza yetmez ki… Sizin için kurallara uymak, kurallara uymak, kurallara uymak… Yapabileceğimiz en büyük yardım bu galiba” cümleleriyle duygularını ifade etti.

“Kıymetlilerimizsiniz”

Ecemsu mektubunu şu cümlelerle tamamladı; “Ne kadar güç katar size benim kalbim bilmiyorum ama tüm kalbimle bu süreçte yanınızdayım. Çok değerlisiniz. Kıymetlilerimizsiniz. Tüm Sağlık çalışanlarına minnet, sevgi ve saygıyla, Hoşçakalınız.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.